Primele imagini de la botezul printesei Charlotte

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Weekendul acesta a avut loc botezul Printesei Charlotte, cel mai nou membrul al familiei regale britanice. Evenimentul a tinut, bineinteles, prima pagina a ziarelor, mai ales ca a fost "incalcata" o traditie veche a casei regale: printul William si printesa Kate au putut fi fotografiati alaturi de cei doi copii ai lor, lucru interzis pana acum.

Printesa Charlotte a fost botezata in biserica St. Mary Magdalene, aceeasi in care a avut loc si botezul printesei Diana. Micuta a purtat o rochita de botez din satin si dantela crem, o replica a celei purtate in 1841 de fiica cea mare a reginei Victoria.

Printesa Charlotte a avut cinci nasi - Laura Fellowes (verisoara printului William), Sophie Carter (prietena lui Kate), Thomas van Straubenzee (prieten cu William), Adam Middleton (verisorul lui Kate) si James Meade (coleg de liceu cu William).

Nu putem sa nu remarcam vestimentatia micutului George, care seamana cu o ie de-a noastra. Iar in ceea ce o priveste pe cea mica, cuvintele sunt de prisos.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera