Primaria Capitalei pregateste curatenia de primavara. Calea Victoriei va deveni pietonala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri comandamentul pentru curatenia de primavara pentru a stabili planul de masuri referitoare la actiunile de salubritate, reparatia strazilor si protectia mediului.

O prioritate va fi reparatia strazilor, pentru ca orasul a ramas murdar si plin de gropi dupa iarna abundenta. De asemenea, Calea Victoriei va deveni pietonala de Pasti.

14340948855258524d1ca96_06716737.jpg

Ne pregatim pentru ca, in preajma Pastelui, Calea Victoriei sa devina cale pietonala, ea va fi un exemplu de curatenie, de civilizatie, un exemplu ca toate vitrinile sa arate asa cum ne place in Europa. Ne gandim la un regulament astfel incat proprietarii care detin spatii comerciale pe Victoriei sa nu le tina neinchiriate. Orasul pare ca este parasit, ceea ce nu este asa. Acest lucru se va intampla de vineri seara pana sambata seara. Agentii comerciali vor deschide terasele, vor avea loc spectacole. Este o solicitare din partea bucurestenilor sa fie si o cale pietonala in Capitalaā€¯, a declarat Gabriela Firea.

image-2015-04-21-19975854-0-calea-victoriei-dupa-modernizare-1.jpg

Firea a mai anuntat si ca intentioneaza sa permita bucurestenilor sa faca sport pe Arena Nationala.

In afara faptului ca dorim sa amenajam mai multe locuri de joaca, mi-as dori ca din ce in ce mai multi sa faca sport in parcurile Capitalei si, de ce nu, pe stadioanele din Capitala. Ma refer si la Arena Nationala unde bucurettenii pot sa mearga sa alerge si asadar deschidem stadionul pentru bucuresteni
1 comentariu vrei sa comentezi?

Primaria Capitalei pregateste curatenia de primavara. Calea Victoriei va deveni pietonala
Dan
#1 -

Incompetenta?

Vara trecuta primarul Gabriela Firea era suparat ca soseau Kiseleff era inchisa in weekend pentru diverse activitati, iar acum vrea sa inchida Calea Victorie !!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera