Prima editie “Farmers Market”: eveniment dedicat exclusiv producatorilor locali de la noi din tara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Piata Urbana isi deschide portile sezonul acesta gazduind prima editie “Farmers Market”, eveniment dedicat exclusiv producatorilor locali de la noi din tara.

Te numeri printre aceia satui de mass-market, supermarketuri si produse care nu au legatura cu eticheta lor? Esti in acel punct in care cauti sa transformi rutina intr-un stil de viata sanatos? Dai search pe google dupa retete gatite in cel mai corect mod? Inseamna ca avem vesti bune pentru tine.

Farmers Market a plecat de la dorinta si nevoia de a trai sanatos intr-o era in care totul pare sa fie consumat artificial si pe fast-forward: mancarea, iubirile, job-urile.

"Tocmai de aceea ne-am propus sa aducem in termini actuali acel loc special amenajat cu care am crescut cu totii, unde oamenii se ocupă de comert si unde gasesti orice-ti doresti: de la legumele taranilor muncitori, la branza proaspata de la vacile crescute in curte si duse la pascut in fiecare zi, la miere naturala, gemuri de toate felurile, carne sa-I satisfacem si pe cei nevegetarieni, vin si must sa ne inveselim ziua si toate celelalte lucruri facute cu pasiune." ne-au povestit organizatorii.

Unde: Labirint Concept Store, in weekend-urile 16-17, 23-24 Septembrie.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera