Prima ediție Bărbați pe Mătăsari- Festival Urban va avea loc pe 20 octombrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

După 8 ediții de Femei pe Mătăsari, organizatorii anunță un nou eveniment- Bărbați pe Mătăsari.

Evenimentul va avea loc între 20-21 octombrie și va avea aceeași structură. Cei care doresc să ia parte ca expozanți, se pot înscrie pe http://beneva.ro/barbati_pe_matasari/.

42712466_1999890253407507_1040572835250044928_n.jpg

Dupa 8 editii de Femei pe Matasari, Festival Urban care a schimbat perceptia asupra zonelor adiacente centrului Bucurestiului, dorim ca anul acesta sa incepem o noua serie de evenimente dedicata pasiunilor si meseriilor pe care le practica cu precadere barbatii.

Barbati pe Matasari se doreste a fi o extinderea a Festivalului Femei pe Matasari, o editie de toamna, o editie in care strada Matasari sa gazduiasca mici mestesugari, artisti si artizani, afaceri conduse de barbati care au inteles orasul, care fac din acesta un loc mult mai frumos si mai prietenos.

Ne vedem la festival!
2 comentarii vrei sa comentezi?

Prima ediție Bărbați pe Mătăsari- Festival Urban va avea loc pe 20 octombrie
Jordan Belfort
#1 -

Comentariu nou
Eyre and Spottiswoode distributed the principal UK version of All the King's Men in London in 1948. Bound in dark material, this release has plated stamping on the spine and its unique residue coat is blue and white. Do My College Homework/a>
Prima ediție Bărbați pe Mătăsari- Festival Urban va avea loc pe 20 octombrie
Assignment help online
#2 -

online assignment help
Students find their academic tasks being complex often. It could happen due to various reasons such as lack of flair in writing or lack of subject knowledge. You could try our Assignment Help in such situation and can get a fine quality coursework written from us.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera