Presa internationala scrie despre Metrorex care va amenda participantii la Ziua fara pantaloni la metrou

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vestea ca cei de la Metrorex au amenintat ca bucurestenii care se vor urca in metrou doar in lenjerie intima vor fi amendati, a ajuns in presa de peste hotare.

Contextul fiind extrem de simplu: dupa mai multe tentative in anii trecuti, la metroul din Bucuresti se va organiza No Pants Day (Ziua fara pantaloni la metrou) , duminica 11 ianuarie la 15:00 la iesirea de metrou de la Hanul lui Manuc - actiunea se va desfasura pe magistrala 2, Berceni - Pipera.

No Pants Day a devenit deja o traditie de fiecare data cand se apropie 10 ianuarie, nu doar in New York, ci in marile orase din toata lumea.

...in toata lumea, dar nu in Bucuresti, unde evenimentul nu este autorizat de Metrorex. Acestia au luat deja legatura cu Politia si toti cei care duminica se vor urca in chiloti in metrou vor fi amendati.

Mentionam ca pe 7 ianuarie metropotam a luat legatura cu reprezentantii Metrorex pentru o pozitie oficiala legata de acest eveniment. Cei de la biroul de presa Metrorex au fost confuzi, agresivi si echivoci.

Doua zile mai tarziu, insa, un utilizator care s-a semnat "Comunicare Metrorex" a lasat un comentariu la noi pe site cu un mesaj de PR mai clar, din care rezulta ca pudibonderia este motivul refuzului asocierii cu evenimentul No Pants Day din Bucuresti. Este posibil sa fie pozitia oficiala a Metrorex.

Peste 10 publicatii din strainatate au preluat stirea, relatand-o intr-un mod impartial, dar mentionand ca evenimentul se organizeaza in toata lumea. Iata o selectie:

Yahoo News

Inquirer.net

Komonews.com

Salon.com

Charlotteobserver.com

Sunherald.com si altele.

Pe aceeasi tema:4 comentarii

Presa internationala scrie despre Metrorex care va amenda participantii la Ziua fara pantaloni la metrou
khjmgk
#1 -

Comentariu nou

"No Pants Day a devenit deja o traditie de fiecare data cand se apropie 10 ianuarie, nu doar in New York, ci in marile orase din toata lumea." - in loc sa ne respectam propriile traditii ,hai sa le respectam pe ale altora

Presa internationala scrie despre Metrorex care va amenda participantii la Ziua fara pantaloni la metrou
ss
#2 -

Comentariu nou

Rromanistanul nostru medieval, scapat de sub comunism, a fost gata sa absoarba toate obiceiurile proaste din vest cu viteza unui burete nou si super uscat, scapat din greseala in closet. Pe langa obiceiurile noastre mioritice ca: omorul si violul la bautura, poluarea padurilor si apelor cu deseuri mai ales de 1 Mai si dup-aia toata vara si toamna, manelele date la maxim in padure, simultan din toate masinile plugarilor veniti la gratare , iata ca am preluat si mizeriile homosexualilior din vest: Valentine's Day, Gay parade, Halloween si ultima fitza: Ziua fara pantaloni la metrou. La fel ca jidanii redactiei Charlie Hebdo, fara respect pentru nimeni si nimic, asa si rromanasii nostri au vrut sa-si bage picioarele la propriu in prezenta copiilor, femeilor si batranilor din statiile de metrou si sa apara ca niste dezaxati in public, pentru a arata lumii cat de liber gandesc ei in mortii lor. Gen. Noroc ca inca Rromanistanul nostru manelizat, becalizat si ultra ortodox, mai are inca puterea sa interzica libertatea de exprimare inteleasa prost de o degeneratie emoida, cu creierii prajiti de la iarba fumata zilnic in pauze in wc-ul scolii.

Presa internationala scrie despre Metrorex care va amenda participantii la Ziua fara pantaloni la metrou
ARYEL
#3 -

Pentru fraierul cu numele "ss"

Pentru acest "ss", care probabil se vrea a fi un neo-nazist:

"sa-si bage picioarele la propriu in prezenta copiilor, femeilor si batranilor din statiile de metrou " -- eu zic ca femeile, babele si copiii sa nu mai aiba voie sa mearga la mare, ca or sa vada peste tot cururi si țâțe.

"La fel ca jidanii redactiei Charlie Hebdo, fara respect pentru nimeni si nimic" -- nu vad legatura cu evenimentul de la metrou, insa poate nu te-ai prins nici tu, nici teroristii aia cu mintea in colturi: o revista/ un ziar de satira, vezi Academia Catavencu, nu ataca religia ori confesiunile, tintele lor sunt oamenii de la putere (corupți, mincinosi, hoți), care prin unele parti sunt fețe bisericesti. CE E ASA DE GREU DE INTELES?
Stai sa-ti dau si definitia din DEX, ca sa pricepi mai bine: SATIRĂ, satire, s. f. Scriere în versuri sau în proză în care sunt criticate defecte morale ale oamenilor sau aspecte negative ale societății, cu intenții moralizatoare; p. gener. scriere sau discurs cu caracter batjocoritor, mușcător. ♦ Categorie estetică din sfera comicului, care critică cu violență și caricatural pe cineva sau ceva. [Acc. și: satíră]

"sa apara ca niste dezaxati in public" -- asa apare lumea si din iunie pana prin septembrie, ia sa te duci cu mitraliera sa-i impusti, ca la Charlie Hebdo, ca vad ca ti-a placut.
Concluzia:
Dezaxat esti tu, românașule "manelizat, becalizat si ultra ortodox"... "in mortii tai. Gen."

Presa internationala scrie despre Metrorex care va amenda participantii la Ziua fara pantaloni la metrou
A
#4 -

Comentariu nou

Doamneee, cat negativism! Zambiti, oameni buni si lumea va arata altfel! :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera