Poza care a inchis un cont de Instagram

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Va povesteam zilele trecute cum am reusit sa ne blocam conturile de facebook din cauza unei poze pe care am uploadat-o. Se pare ca de cand a fost cumparat de catre Facebook (cu 1 miliard de dolari), Instagramul ii calca pe urme. Daca pana acum puteam sta linistiti in legatura cu postarile, e cazul sa ne alarmam.

Revista erotica 25 a fotomodelului Anja Rubik a fost "data afara" de pe Instagram fara vreun advertisment. Motivul? Anja a postat o fotografie de la o prezentare de moda care continea nuditate partiala, mai precis: se intrezareau sfarcurile prin camasa de voal. Iata poza cu pricina.


Sursa foto

Rubik a povestit: Cred ca este ridicol ceea ce s-a intamplat. E ca si cum Instagram ar spune unei lumi intregi: corpul femeii este ceva ofensator.

Asa ca mare grija la pozele pe care le uploadati pe Instagram caci riscati sa vi se suspende contul, fara vreo instiintare in prealabil. Avand in vedere ca Facebook, Instagram si WhatsApp sunt detinute de aceeasi persoana, am putea conchide ca am intrat in Era Zuckerberg. Si va trebui sa ne supunem regulilor sale sau...sa migram in alte directii.

Citeste un interviu mai amplu in limba engleza despre acest incident.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera