Povestea tinerei care a fost batuta brutal si fara explicatii de un taximetrist bucurestean

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Uitandu-ne in newsfeed, am observat un articol de pe Vice care ne-a atras atentia - "Un taximetrist bucurestean mi-a dat un pumn in gura si m-a dat cu capul de asfalt".

Articolul a fost scris de o tipa, Cristina Chirila, care nu mai locuieste in Romania, dar saptamana asta, cat a fost in vizita in Bucuresti, a patit ceva care sa-i aduca aminte o viata de vacanta in tara.

"De cinci ani nu mai locuiesc in tara. Am stat in Londra si in prezent locuiesc la Berlin. Am calatorit in tari considerate destul de periculoase pentru femei, ca Maroc, Thailanda si Cambodgia, dar niciodată n-am fost agresata, nici macar atunci cand ieseam singura.

Marti la unu noaptea am plecat singura spre casa, din clubul Control. Am luat primul taxi care mi-a iesit in cale, de pe Calea Victoriei, fara sa ma uit de la ce firma este, fiind obisnuita cu Berlinul, unde toate taxiurile sunt la fel. M-am asezat pe bancheta din spate, in diagonală fata de sofer. Bausem patru pahare de vin, dar nu era prima data in viata mea cand faceam asta si de fiecare data am fost constienta de ceea ce fac.

Stiu ca la noi lumea considera ca e anormal sa fii fata si sa bei, dar mi s-ar fi parut imprudent din partea mea sa ma duc acasa pe jos, nu sa iau taxiul. Tot drumul nu m-am uitat deloc la fata soferului si nici n-am vorbit cu el, am privit pe geam", a notat tanara.

Ea a povestit cum nu s-a intamplat nimic dubios, pana in clipa in care taximetristul a oprit pe o strada necunoscuta ei, cu un singur bec. I-a spus ca nu sta aici si ca nu vrea sa coboare, dar taximetristul nu zicea absolut nimic.


Sursa foto

In clipa in care l-a avertizat ca i-a luat numarul si ca-l reclama, s-a intamplat ceea ce poate auzim sau vedem mai des in filme.

"A coborat din taxi instant, a deschis usa din spate, m-a tarat afara de gat, pe care mi-a si lasat urme, mi-a tras un pumn in gura si m-a dat cu capul de asfalt. Nu stiu cat timp am fost inconstienta.

Cand m-am trezit, masina plecase. In stare de soc, nu simteam durere si nici nu mi-am dat seama ca sunt lovita. Sughitam si asteptam sa iasa cineva dintr-o curte, dar nu iesea nimeni. Telefonul era aruncat la cativa metri si am folosit GPS-ul ca sa gasesc drumul spre casa, pe care l-am făcut plangand. Eram la cateva strazi de locuinta mea din Militari", a continuat tanara.

Citeste intreg articolul, ce s-a intamplat cu tipa si care a fost reactia Politiei, pe Vice

Ne dorim sa viralizam acest articol pentru ca vrem ca oamenii sa afle ca astfel de lucruri chiar se intampla in Bucuresti si nu trebuie sa faci ceva anume ca sa fii pus in postura de victima.

Nu este absolut deloc normal ca o tanara venita dintr-un club sa ia bataie random pe o straduta laturalnica.

E un semnal de alarma pentru tinerele din oras, si nu numai, si ca ele sa fie atente la numarul si firma taxiului in care se urca.

Voi ati patit situatii asemanatoare in taxiurile din Bucuresti?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera