Porti deschise la Bucharest Sky Tower pentru cei care-si doresc sa vada Bucurestiul de sus

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucharest Sky Tower este cea mai inalta cladire din Romania si masoara 137 de metri - are 37 de etaje si iti poti face o impresie despre cat de inalta este cladirea daca iti imaginezi 2 Intercontinentaluri puse unul peste altul.

In 2013, noi am fost pe acoperisul cladirii pentru a admira orasul de la inaltime, urmand ca in acelasi an aceasta sa-si deschida portile si pentru doritori.

Daca vreti si voi sa vedeti Capitala de sus, atunci aflati ca in perioada 30 iulie - 2 august, Bucharest Sky Tower va invita sa-i pasiti pe acoperis si sa admirati imprejurimile.

Important de retinut este faptul ca intrarea este gratuita, dar rezervarea este obligatorie, asa ca va invitam sa o faceti aici.

Programul este urmatorul:

- joi, 30 iulie si vineri, 31 iulie, intre orele 16-21;

- sambata, 1 august si duminica, 2 august, intre orele 10-21.

Ce ziceti, ne vedem sus sau nu? :)

Fun facts Sky Tower:

Pentru construire au fost necesari 50.000 de metri cubi de beton, care reprezinta cantitatea folosita pentru construirea a 400 de case medii.

Au mai fost utilizate 8.300 de tone de otel, iar, daca ar fi puse cap la cap, barele de metal s-ar intinde pe o lungime de 4.453 de kilometri, adica cat intreaga lungime a granitelor Romaniei, plus inca 1300 de km de bare.

Un alt lucru interesant este faptul ca geamurile folosite pentru tapetarea exteriorului ocupa o suprafata de 17.250 de metri patrati, iar Sky Tower este cladire din Romania cu lumina naturala in toate spatiile pentru birouri.

Pe langa cele 37 de etaje, Sky Tower mai are si cinci nivele subterane, ceea ce face ca aceasta sa aiba un subsol ce ajunge la o adancime de 60 de metri, ceea ce reprezinta 40% din inaltimea cladirii de la suprafata.

Daca tot suntem in subteranul cladirii, aceasta are o parcare subterana de 12.000 de metri patrati si 518 locuri de parcare.

Cladirea este si una dintre cele mai sigure in caz de cutremur, fiind proiectata sa reziste unui cutremur cu o magnitudine de peste 9 grade.

Durata medie de constructie a unui etaj a fost de 5 zile.

Pe aceeasi tema:
1 comentariu

Porti deschise la Bucharest Sky Tower pentru cei care-si doresc sa vada Bucurestiul de sus
george
#1 -

GRESIT

sambata, 1 august si duminica, 2 august, intre orele 10-21.
eu pe site-ul de programare nu vad decat pana la 15:30 ar trebui facut un update la stire.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera