Pop-up Food Court cu bucatarii urbane la Marele Picnic

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Inca putin si starea de vacanta va invada Gradina Botanica Bucuresti pe 29 si 30 iulie, cand locul se va transforma in cinema-ul outdoor preferat al sezonului. Nu vor lipsi nici activitatile menite sa te relaxeze, tururile ghidate cu ajutorul carora vei afla mai multe despre speciile de plante din Gradina, atelierele, muzica jazz sau…bucatariile urbane.

Caci despre ele vrem sa iti povestim acum. Strangem intr-un loc food truck-urile indragite din oras, cu meniuni apetisante si diversificate.

Tu trebuie doar sa iti pregatesti patura de picnic.

Inainte de experienta cinematografica ShortsUP, te invitam sa iei parte la o experienta gastronomica savuroasa ce va include burgeri, pizza delicioasa, bunatati vegetariene, paella, hot dogs,  inghetata artizanala si multe, multe alte gusturi noi de descoperit.

Cu ce iti vei umple cosul:

Mancare:

  • burgeri de la Burger Van, Furgoneta, Switch.Eat on wheels
  • pizza de la Van Pizza
  • hot dogs gourmet de la Simbio pe roti
  • paella si sangria de la restaurantul Finca Alioli
  • soul food de la Bucateria

Desert:

  • inghetata de la Antica Gelateria del Corso, Moritz Eis si Puro & Bio
  • clatite de la Holy Creeps
  • kursosi de la Kurtoseria

Drinks:

M60 bar va fi acolo cu soft drink si nu numai, alaturi de Silva. Avem parte de cocktailuri delicioase pregatite cu grija de KANE Botanical Cocktail Bar, Juice & Fruit Bar, Prosseco de la Frizzante Ride, Limonada lui Iulian, cafea de specialitate de la Boiler Coffee Shop.

 

Programul filmelor: poate fi consultat aici.

Ce faci la picnic pe langa filme? Afla aici.

Vrei sa stii toate detaliile despre eveniment? Intra aici.

Biletele la Marele Picnic pot fi achizitionate din reteaua Eventbook si Eventim la pretul de 25 lei/ seara si 40 lei/ abonament sau la fata locului la pretul de 30 de lei/ seara sau 50 lei/abonament, in limita locurilor disponibile.  Copiii sub 12 ani beneficiaza de intrare gratuita.

IMPORTANT:  Vremea se arata prietenoasa in weekend, insa, in cazul in care aceasta nu va permite buna desfasurare a evenimentului si mai ales proiectie filmelor in aer liber, acesta va fi reprogramat pentru weekendul urmator, 5-6 august. Toate biletele cumparate pentru weekendul 29-30 iulie vor fi valide si in weekendul 5-6 august.

 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera