Placebo în concert la București

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 14 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de la Arenele Romane de acum cativa ani este momentul sa ascultam o trupa emblematica a generatiei noastre pe o scena mai mare, la Romexpo. 

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Placebo se numara printre unele dintre cele mai cunoscute formatii din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse in 1994 de catre solistul si chitaristul Brian Molko si de bassistul Stefan Olsdal, artisti care activeaza in continuare alaturi de trupa. In cei aproape 30 decenii de activitate au lansat 7 albume de studio, toate ajungand in TOP 20 in Regatul Unit adunand peste 11 milioane de unitati vandute in intreaga lume.
Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artisti de talie mondiala precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield.

Printre artistii care i-au influentat pe Placebo se numara David Bowie, Iggy Pop, Nirvana sau Depeche Mode. Muzica lor insa a dobandit o identitate proprie iar la randul sau a influentat artisti precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

Biletele se pun in vanzare in 3 categorii, Special K, in fata scenei, Meds in spatele acestea si apoi Bitter End si au urmatoarele preturi:


Earlybird:  primele 200 de bilete din fiecare categorie

Special K - 289 lei
Meds - 229 lei
Bitter End - 139 lei

Presale:

Special K - 329 lei
Meds  - 259 lei
Bitter End - 159 lei

La acces:

Special K - 350 lei
Meds - 290 lei
Bitter End - 180 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 12lei.

Se pun in vanzare doar 9.500 de bilete pentru acest show, 3.000 la categoriile Special K si Meds si 3500 la Bitter End.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro & metalhead.ro si pe Facebook event.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
4 comentarii

Placebo în concert la București
seooo
#1 -

seo
I’ve never imagined a printing center will be this environmentally minded. Not only are their products of superior quality, their materials are surely ecological so there would be no worries. Check out their https://www.digitekprinting.com/foam-core-posters to see what I’m talking about.
Placebo în concert la București
ellapurnell
#2 -

great
Thank you very much for lewdle sharing the information with me.
Placebo în concert la București
ssfs
#3 -

Austricine
Austricine A hypolipidemic, antiatherosclerotic, anti-inflammatory agent, with angioprotective and hepatoprotective activity;
Placebo în concert la București
bestshoes
#4 -

Fake Nike SB Dunk Low "Noise Aqua" For Sale
From a collaboration with Jarritos to a rumored sequel to the iconic “Heineken” Dunk, Nike SB is in store for quite the year. Inline releases, too, are soon to ramp up, starting with this colorful, suede-constructed Dunk Low.Fake Nike SB Dunk Low "Noise Aqua" For Sale

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera