Petrecere de Crăciun în Apollo111 cu Ugly Sweaters

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

În sfârșit am găsit un eveniment la care ne putem etala colecția de pulovere ridicole pe care le-am primit de-a lungul anilor de Crăciun.

Bonus, mai primim și premii pentru asta!

Pe 22 decembrie, între 22:00 și 6:00, dansăm Ugly Christmas-style, așa că lăsați hainele fancy acasă și puneți-vă în valoare puloverele festive.

48215757_1987319904669040_3922156962111815680_o.jpg

"E momentul să scoți puloverul de la bunica de la naftalină și să te echipezi pentru petrecere. Premiem combinațiile sinistre cu țuică și beouf. Se lasă cu Crăciunuri românești reloaded și cu Sasha care va turna în ureche și în pingea tot felul de mixuri pop, funk și disco, de-o să tremure de plăcere Spiritul Crăciunului din tine. Mai iei un shot de țuică și se-nmoaie gerul, puloverul de la bunica parcă nu mai e așa awkward și-i înțelegi durerea lui Fuego în împodobirea bradului cu alai.
Hai, hai, ce mai stai? Ia un glob, o lingură de salată de beouf, stinge cu țuică și hai să facem bahaos!

Dress Code: Ugly sweater, lucrat de bunica, de vreo mătușă obsedată de macrameuri și goblenuri sau primit cadou, în mod ironic, de la prieteni."

Intrare: 15 lei.
1 comentariu

Petrecere de Crăciun în Apollo111 cu Ugly Sweaters
Abraham Lincoln
#1 -

Abraham Lincoln
Hotmail has grown to become one of the most popular emailing services in the world, with Microsoft upgrading the interface to make a better experience for its users. Click hotmail login account free.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera