Peter's Kitchen Bistro, templul gurmanzilor din centrul Bucurestiului (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Peter's Kitchen Bistro, un adevarat templu al gurmanzilor, este locul perfect unde poti avea parte de o atmosfera relaxanta, unde te poti deconecta de problemele cotidiene si, cel mai important, unde poti manca preparate delicioase.

Bistro-ul, situat pe strada Sperantei numarul 6, are ca specific bucataria englezeasca, dar abordeaza totodata si specialitati din bucataria internationala.

De aceea, Peter's Kitchen Bistro este o locatie moderna si intima, menita sa ofere bucurestenilor cele mai interesante experiente.

Peter’s Kitchen este condus de sotii Petrisor (bucatar sef) si Ana Maria (general manager) Mihalcut, amandoi cu o vasta experienta in industria restaurantelor. Asadar, fiti siguri ca va veti bucura de adevarate delicii culinare.

La Peter’s Kitchen veti gasi intotdeauna produse proaspete, de buna calitate si puteti chiar sa vorbiti direct si cu bucatarul sef, pentru impresii sau sugestii. Pentru ei, conteaza foarte mult parerea clientilor.

De luni pana vineri, puteti incerca meniul zilei, de fiecare data cu preparate noi, la un pret de doar 18 lei! Accesati pagina lor de Facebook, pentru a fi la curent cu noutatile lor.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera