Pe bulevardul Unirii arde o flacara violet sub forma de pergola cu mesaje criptate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kitsch este un cuvant prea soft, pentru ca nu sublineaza prostia de a instala cu premediatare o pergola mov in buricul capitalei. Adica, de ce? Ce e in capul acelui om care a stat, s-a gandit ce sa faca el frumos, sa placa la toata lumea, si a venit cu ideea de a instala o pergola mov pe bulevardul Unirii?

Stiu, exista si bucuresteni care zic ca pergola mov e "ok" sau "o pata de culoare". Acestora le spun ca ar trebui sa se revolte, pentru ca ar fi aratat si mai misto daca o faceau aurie. Nu? 

Dar, nu ai cum sa te astepti la bun gust de la un primar ca Negoita. Asta e clar. Luat la intrebari in legatura cu pergola mov, primarul Negoita a raspuns, razand: "pai, stiti, flacara violet". Asa sa-i ramana numele.

Pergola mov de pe bulevardul Unirii Pergola mov de pe bulevardul Unirii

Pur si simplu, ne intrebam de ce nu au lasat toate pergolele albe. Pe alb arata foarte ok. Probabil avea cineva cu pile la Primarie niste vopsea mov la supra pret.

Oricum, de foarte multa prostie au dat dovada si niste bucuresteni revoltati de "flacara violet", atunci cand au decorat pergola cu tot felul de mesaje: muieoprescu, purplehaze, neguitaporcii, movedecurve etc.

In cel mai bun caz, niste bieti muncitori o sa fie pusi sa frece la mesajele "inteligente" ale revoltatilor. In cel mai rau caz, flacara violet o sa ramana tatuata cu aceste mesaje "criptate" pentru totdeauna.  

Pergola mov de pe bulevardul Unirii Pergola mov de pe bulevardul Unirii

Oprescu se bate cu caramida in piept ca a dat cateva amenzi. Mare scofala! Ce inseamna asta de fapt? Ca niste bani publici s-au mutat de la o primarie la alta. Fassssss.

In cazul in care vreti sa faceti un pelerinaj pana la flacara violet sub forma de pergola, pentru a va armoniza campurile energetice si pentru a va soca simtul vizual, aceasta se afla la intersectia bulevardului Unirii cu strada Lucian Blaga.

Vezi mai multe poze cu flacara violet sub forma de pergola cu mesaje criptate

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera