Paul Ballo si Beatrice Peter au lansat piesa "Hotter Than July"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

„Hotter Than July” este prima colaborare dintre producatorul roman Paul Ballo si actrita Beatrice Peter.

Dupa o absenta de aproape 3 ani si multe schimbari atat pe plan profesional cat si personal, Paul ofera o noua directie muzicala. 

"Sunt extrem de bucuros de tot procesul creativ prin care a trecut aceasta piesa. Defapt, ea a iesit pur si simplu dintr-o joaca pe acorduri de jazz si un beat pe care il exersam la studio. Ma bucur ca baietii de la Retina Film Production au fost alaturi de noi in acest proiect de suflet." Paul

"Dupa o discutie cu Paul despre genul de muzica pe care il ascult, am descoperit ca avem multe in comun din acest punct de vedere. Ma bucur ca vocile noastre au avut compatibilitate si am reusit sa facem acest proiect. Sunt placut surprinsa si de reactiile frumoase ale colegilor de breasla.” Beatrice

Videoclipul a fost regizat de Vlad Stoenescu, iar imaginea este semnata de Cristi Staicu. Daca povestea clipului ar trebui sa fie rezumata in doar cateva cuvinte, atunci am putea spune ca un tanar visator isi gaseste sufletul pereche desi ea nu il observa. Dar asta ramane la latitudinea privitorului sa decida.

 
3 comentarii

Paul Ballo si Beatrice Peter au lansat piesa "Hotter Than July"
Kaseysk
#1 -

Na
Însă, având avere și un titlu nobiliar care să-i susțină excentricitățile, el nu va duce lipsă de interes din partea.domnișoarelor în acest sezon https://testmyspeed.onl/.
Paul Ballo si Beatrice Peter au lansat piesa "Hotter Than July"
lens
#2 -

Lanthanum(III) chloride hydrate
Lanthanum(III) chloride hydrate Alfa Chemistry Catalysts offers a catalog of catalysts for a wide range of applications. Products listed on our website are either in stock or can be reconstituted within a reasonable time frame. In-stock products can be shipped within 3-5 business days of receipt of customer purchase order.
Paul Ballo si Beatrice Peter au lansat piesa "Hotter Than July"
lens
#3 -

Cre-Lox compatible lentivirus
Cre-Lox compatible lentivirus Cre-Lox recombination was initially used to activate gene expression in mammalian cell lines, and is a site-specific recombinase technology.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera