Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti NU se redeschide pentru ca "ar fi tardiv"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Patinoarul Mihai Flamaropol, din Bucuresti, nu se redeschide dupa ce a fost inchis in urma cu un an din cauza ca nu fusesera achitate datoriile la utilitati.

Decizia a fost luata de catre reprezentantii primariei, ai federatiei de hochei pe gheata si ai unor cluburi de patinaj din Bucuresti. Pe noi ne mira decizia daca luam in considerare ca primarul Sectorului 2 Neculai Ontanu preciza ca au ramas bani din bugetul pe 2013 urmand ca o parte sa fie investiti la patinoarul Flamaropol.

Vezi ce promite ca va face in 2014 Neculai Ontanu pentru bucurestenii din Sectorul 2.

Directorul Directiei de Investitii si Dezvoltare din Primaria Capitalei, Bogdan Hreapca, a declarat, luni 17 februarie, ca decizia a fost luată din motive de siguranta si tehnice.

Insa tot el se va intalni cu Ion Tiriac pentru a pune la punct detaliile constructiei unui patinoar, pana in septembrie, pe un teren pe care primaria il va pune la dispozitie.

Totodata, presedintele Federatiei Romane de Hochei pe Gheata, Florian Gheorghe, considera ca redeschiderea patinoarului ar fi fost tardiva, de vreme ce activitatea patinatorilor si hocheistilor se incheie la jumatatea lunii aprilie.

In ciuda declaratiilor date de oficiali, angajatii patinoarului spun ca instalatiile de producere a ghetii functioneaza, doar ca au nevoie de o simpla revizie.

Dupa ce patinoarul Flamaropol a fost inchis sportivii de la cele 7 cluburi de patinaj artistic din Bucuresti se antreneaza on mall-uri sau fac naveta la Brasov, unde se afla 2 patinoare la standarde de competitie.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera