Partia Noua din Sinaia s-a deschis oficial

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Partia Noua din Sinaia este gata pentru turisti incepand de marti, 28 ianuarie, fiind de altfel si prima zi de schi din acest sezon asa ca merita sa dati o fuga pana acolo ca sa profitati de zapada proaspat cazuta.

Pe Partia Noua stratul de zapada masoara 40 de centimetri, a anuntat Bogdan Falcescu, administrator - director general al Transport Urban Sinaia.

De asemenea, telegondola Sinaia va avea marti program cu publicul incepand cu ora 12.00 si veti putea sa schiati doar pe Partia Noua, pentru ca celelalte partii sunt inchise pentru a fi amenajate.

Citeste si Unde se poate schia pe partiile din Romania

Vedeti mai jos de cati bani veti avea nevoie pentru a merge cu telegondola:

"Utilajele noastre lucreaza deja la amenajarea partiilor din Valea Soarelui. Acolo stratul mediu de zapada masoară 50 de cm. Probabil ca, in doua-trei zile, vom avea toate partiile deschise", a adaugat Bogdan Falcescu.

partii sinaia harta

Daca aveti de gand sa mergeti la Sinaia nu uitati ca aveti reduceri la biletele de tren de la Bucuresti catre statiunile de schi incepand cu 1 februarie si daca vi se face foame puteti da o fuga pana la Ceaunu' Crapat , cota 2000 - restaurantul cu specific romanesc si priveliste minunata unde mananci la inaltime.

Sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera