Parada fetelor motocicliste 2019

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

WIMA România - Asociația Femeilor Motocicliste, cu sprijinul Salonului de Motociclete, Accesorii și Echipamente București (SMAEB), invită toate doamnele și domnișoarele motocicliste SÂMBĂTĂ, 20 Aprilie, la ora 10:00, la o paradă moto... la puterea feminină!

După succesul ediției din 2018, când au defilat motorizate prin București, peste 50 de motocicliste, anul acesta organizatorii se așteaptă la de două ori mai multe participante.

56395073_664898650633063_4536565932318785536_n.jpg

Adunarea pentru a doua ediție a paradei moto dedicată exclusiv femeilor motocicliste se va face în parcarea SMAEB 2019 - pe aleea centrală a Romexpo, în fața pavilionului dedicat - între orele 10:00 - 10:30.

Plecarea pe traseu va fi la ora 11:00 urmând traseul: Romexpo – Arcul de Triumf – Piața Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar Național - Piața Universității – Piața Romană – Piața Victoriei - Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Romexpo.

Fetelor, vă așteptăm în număr cât mai mare! Vrem ca participanții la trafic să conștientizeze prezența motocicliștilor în trafic,
să promovăm mersul pe două roți și condusul preventiv (veniți cu echipament moto!) și ne dorim să încurajăm doamnele și domnișoarele care nu au încă permis moto să aleagă acest stil de viață/mijloc de transport.

Kitul de participare ”Parada fetelor motocliste 2019” cuprinde un tricou, un sticker, brățară de silicon și bandană, imprimate cu sigla oficială / logo desenat de una dintre membrele noastre special pentru această paradă!
Kitul de participare va fi disponibil cu precomandă și ridicare de la standul SMAEB al WIMA România. Revenim cu detalii.
*kitul nu este obligatoriu pentru participarea la paradă.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera