Oprescu ar mai vrea o data, daca bucurestenii mai vor si ei. Daca nu, "fratilor, asta e, eu tot candidez"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Avem un primar care ne surprinde prin lipsa de viziune, prin ineptiile pe care le rosteste in fiecare interviu pe care-l da, prin ura fata de spatiile verzi, prin incrancenarea cu care refuza bucurestenilor pistele de biciclete si transportul alternativ, dar si prin atitudinea si limbajul de mahalagiu.

Oprescu ar mai vrea o data daca bucurestenii mai vor si ei, daca nu "fratilor, asta e"

In afara de faptul ca vrea sa aduca bani la Primarie prin vanzarea pamantului de sub cladirile din Bucuresti (!!!) - o solutie de manager disperat si fara solutii - Sorin Oprescu a mai spus in interviul pentru Ziarul Financiar ca va mai candida o data pentru functia de Primar al Bucurestiului, dar numai daca-l vor bucurestenii.

In cazul in care bucurestenii n-o sa-l mai vrea, Oprescu a lasat sa se inteleaga ca nu-l va afecta prea tare acest lucru si ca tot va candida, spunand "aia e".

ZF: Veti candida pentru un nou mandat?

Oprescu: Domne', deocamdata sunt ocupat sa termin ce le-am promis bucurestenilor. Daca dansii vor mai vrea o data...

ZF: E peste un an.

Oprescu: Da, vedeti, sunteti tanar, la dvs. trece greu, la mine trece mult mai repede. Daca or sa vrea, bine, daca n-or sa vrea, fratilor, asta e...

ZF: Deci, asta inseamna ca veti candida pentru un nou mandat.

Oprescu: Da, pentru ca am o ambitie in mine sa termin tot ce am promis, inclusiv inelul median de nord, care, in paranteza, inseamna autostrada suspendata. Si inca o paranteza, adica, inelul periferic interior si exterior. Nu vedeti ca, gata, s-a suprasaturat Bucurestiul?"

Oprescu ar mai vrea o data daca bucurestenii mai vor si ei, daca nu "fratilor, asta e"

Normal ca s-a suprasaturat Bucurestiul din moment ce nu exista piste de biciclete, RATB-ul este un dezastru si transportul alternativ nu este incurajat in niciun fel, dimpotriva.

Normal ca s-a suprasaturat Bucurestiul cand se construiesc blocuri pe spatiile verzi dintre blocuri, in zone si asa aglomerate.

Normal ca s-a suprasaturat Bucurestiul cand se fac pasaje si proiecte de infrastructura care nu fluidizeaza absolut deloc traficul, ci dimpotriva.

Astazi am vazut si cum se poate bloca traficul din Capitala cand un accident se petrece intr-o zona sufocata de santiere.

Insa, cel mai mare dezastru pentru Bucuresti ar fi inca un mandat pentru Oprescu. Daca tot nu-i pasa daca iese sau nu si daca singura motivatie a lui Oprescu pentru un nou mandat este doar sa-si indeplineasca ambitia de a-si vedea aberatia de autostrada suspendata finalizata, ar fi mult mai bine ca bucurestenii sa "nu mai vrea o data".

Nu uitati ca Bucurestiul este a doua cea mai poluata capitala Europeana si ca anual 170 de oameni mor din cauza aerului toxic de aici. Este oarecum ironic ca avem ca primar un doctor care nu este deloc preocupat de acest lucru, ci doar de construirea unor autostrazi, pasaje, inele si "paranteze" care vor aduce si mai multa poluare.

Daca vreti cancer la plamani si autostrazi suspendate, "fratilor, asta e"... votati Oprescu!

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Oprescu ar mai vrea o data, daca bucurestenii mai vor si ei. Daca nu, "fratilor, asta e"
Dan D
#1 -

Adio!

Sa sper ca asta e sfarsitul lui Dottore, si ca inlocuitorului sau sa il pese cat de cat de oras, nu doar de interese meschine.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera