Opera Nationala Bucuresti deschide stagiunea 2014-2015 cu un spectacol de neratat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Opera Nationala revine in noua stagiune cu o serie de spectacole cu acustica imbunatatita, care ne promit reprezentatii artistice memorabile.

Din agenda fac parte sase premiere, invitati de marca, evenimente speciale, spatii reamenajate – totul pentru ca spectatorii sa revina cu placere.


Sursa

Vom avea parte de recitaluri tematice, Concertul de Anul Nou, Gala Internationala de Balet, Concursul International de Canto „Le Grand Prix de l’Opéra” - editia a III-a, Promenada Operei - editia a IX-a.

Premiera „La traviata”, de Giuseppe Verdi, in regia lui Paul Curran, este spectacolul care va deschide stagiunea 2014-2015 in data de 30 octombrie.

Renumit pentru montarile sale spectaculoase, in teatre de opera din intreaga lume, intre care Teatro La Fenice din Venetia si Metropolitan Opera din New York, Paul Curran imbina adesea clasicul cu noile tendinte in regia de opera, astfel incat, cu aportul scenografului Gary McCann si al dirijorului Alexander Prior, spectacolul de la Bucuresti se anunta a fi o interpretare inedita si captivanta a acestei capodopere verdiene.

Biletele pot fi achiziţionate online la tickets.operanb.ro si in reteaua bilet.ro, precum și de la Casa de Bilete a Operei Naționale București, de luni pană duminica, intre orele 9.00-13.00 si 15.00-19.00.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera