Opera Comică pentru Copii suplimentează reprezentațiile musicalului ,,Sunetul muzicii”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Opera Comică pentru Copii (OCC), prezintă, în 29 și 30 septembrie, ultimele reprezentații din această stagiune ale celebrului musical ,,Sunetul muzicii” în regia și coregrafia lui Răzvan Mazilu. La cererea publicului, OCC a suplimentat seria de spectacole, astfel că ,,Sunetul Muzicii” va ajunge la 14 reprezentații de la premieră.


Până la finalul lunii septembrie, peste 6.000 de persoane se vor bucura de superproducția semnată de Răzvan Mazilu. Opera Comică pentru Copii a mai adăugat două reprezentații în programul de weekend, când publicul de toate vârstele va avea patru ocazii să vizioneze îndrăgitul musical. La 53 de ani de la lansarea filmului cu același nume și la 59 de ani de când Richard Rodgers a compus musicalul, pe versurile lui Oscar Hammerstein, ,,Sunetul muzicii” s-a bucurat de o nouă și inedită punere în scenă la Opera Comică pentru Copii.

Sâmbătă, 29 septembrie, de la orele 11:00 și 17:00 și duminică, 30 septembrie, de la ora 11:00 și 17:00, copiii și adulții vor putea viziona ultimele reprezentații din acest an ale acestui spectacol de excepție.


Tot în weekendul 29-30 septembrie, concertul lecție ,,Viața lui Mozart” revine pe scena Operei Comice pentru Copii. Încă de la premiera sa în anul 2016, ,,Viața lui Mozart” a reprezentat o alegere continuă a bucureștenilor care au dorit să afle despre viața acestui copil minune, pianist de la vârsta de 3 ani și compozitor de la 5 ani. Primele patru reprezentații au loc sâmbătă și duminică de la orele 10:00, respectiv 11:30, în Salonul Mozart. Concertul cuprinde secvențe muzicale semnate de Mozart, prezentate copiilor într-un mod inedit și a depășit 50 de reprezentații până acum. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.

Ultimul weekend la Toamna Jocurilor

Toamna Jocurilor la OCC se apropie de sfârșit. În zilele de 29 și 30 septembrie, cei mici alături de părinții lor se vor putea bucura de ultimul weekend la Toamna Jocurilor în Grădina OCC. Copiii sunt așteptați în număr cât mai mare să descopere toate activitățile special pregătite pentru ei: puzzle-uri, jocuri, pictură, benzi desentate, follow me dance, Aventura Parc, dar și o zonă de relaxare.

Tot la finalul lunii septembrie, copiii sunt invitați să se joace și să descopere secretele din spațiul Escape Room OCC. Aici au la dispoziție două camere decorate în stilul a două dintre cele mai iubite povești ale copilăriei – Harap Alb și Punguța de doi bani – cu o mulțime de indicii ascunse care trebuie descoperite într-o oră. Activitatea este recomandată copiilor cu vârsta de cel puțin 7 ani. Biletele sunt disponibile pe bilete.ro.
 
1 comentariu vrei sa comentezi?

Opera Comică pentru Copii suplimentează reprezentațiile musicalului ,,Sunetul muzicii”
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera