Olivia Steer si declaratia sa puternic homofoba

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Traim intr-o societate in care 3 milioane de romani au semnat pentru a sustine familia traditionala si anume, de a fi precizat clar in Constitutie, negru pe alb, cum este GRESIT ca doi barbati sau doua femei sa se casatoreasca sau sa adopte copii.

Traim intr-o societate in care avem acces la informatie si tehnologii, in care se presupune ca evoluam constant si cu toate astea exista 3 milioane de oameni care intr-o secunda ar pune egal intre doi gay si doi criminali.

Traim intr-o societate in care toata lumea isi da cu parerea si toata lumea este validata de toata lumea si, din pacate, predomina hate speech-ul, lipsa de toleranta, intelegere si, cel mai presus, UMANITATE.

3.jpg

Olivia Steer, recunoscuta pentru statusurile sale in care subliniaza importanta plantelor si blameaza constant vaccinurile sau medicamentele, si-a spus opinia si despre acest act al Coalitiei pentru Familie.

Fara mila, s-a pozitionat drept "normala" si a scris frumos si apasat despre cum LGBT-ul nu merita o sansa la a avea o familie, cu atat mai mult cu cat este tolerat la nivel de frumoasa noastra tara.

Libertatea si democratia cad rusinate in fata unor oameni ca Olivia, Liana Stanciu si alte 3 milioane de romani.

2.jpg

Cu parere de rau, aveti declaratia Oliviei mai jos:

Romania e in al 27-lea an de declin demografic si curind nu va mai plati nici pensii, ca nu va mai avea cine alimenta fondul.

Intre timp ne luptam cu dezinfectantii diluati, statul mafiot si ofensiva organizatiilor LGBT, care nu mai vor doar dezincriminare (au primit-o imediat dupa '90), toleranta (le-a fost data, nimeni nu le contesta dreptul de a avea relatii si de a le afisa, in parade stradale chiar), recunoastere (o au, iar la nivel artistic, din plin!), ci vor, de citiva ani si la noi, casatorii gay si drept de adoptie.

Asta inseamna copii crescuti in spiritul homosexualitatii si deci, curind, o rata si mai mica a natalitatii. Cit mai e pina la extinctia totala, Dumnezeu stie... Poate cu inca un mic efort, putin de tot. Dar pina atunci, 3 milioane de semnaturi care sustin familia traditionala au fost depuse ieri, la Palatul Parlamentului, intr-o incercare disperata de a mai salva ceva.

E - cine stie? - gestul ultim al majoritatii fertile inainte sa fie inghitita cu totul de pretentiile unei minoritati sterile.

26625535921.jpg

Pe aceeasi tema:3 comentarii

Olivia Steer si declatia sa puternic homofoba
eu
#1 -

toata lumea e desteapta

Ela Iliesi, esti VARZA. Binele invinge, balauri cu flacari, carabusi zburatori, ce tot vorbesti fata?

Daca tu si cativa de la metropotam sustineti LGBT si poate inca 5% din tara asta, aia nu inseamna ca si restul o fac la fel. Deci cum faci tu rai sau prosti sau ``neoccidental`` o majoritate?

Ca unu de la metropotam e gay sau lesbi, e foarte evident..sustin neincetat aceasta miscare, de cate ori au ocazia.. aia 3 milioane de oameni au o baza cu care au crescut, a voastra e dusa de vant cand cum..

Olivia Steer si declatia sa puternic homofoba
Andrei
#2 -

numai tu nu

Evident nu asculti Guerilla altfel ai fi inteles referinta, dar nu cred ca intelegi prea multe in general tu

Olivia Steer si declatia sa puternic homofoba
marian st
#3 -

Foarte bine !!

bravo Olivia , si eu te sustin si nu renunta !!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera