Oigăn & Nord-Vestul | Lansare album „Antimaterie”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Duminică, pe 13 noiembrie, Oigăn va lansa albumul „Antimaterie” în Clubul Expirat din București.

Oigăn (Eugen Nuțescu, dar asta n-ar vrea să se știe). Născut în capitala claxoanelor. Crescut în capitala claxoanelor cu o absență de 2-3 ani în țara în care Elvis a făcut armata și de 15 ani în orașul cu plăcuță trilingvă unde se ține un festival „de negrăit” pe stadionul unei echipe mediocre de fotbal. Acolo a co-nășit Kumm, alături de care a bătut Europa (cu blândețe) și podgoria neaoșă de festivaluri proaspăt înmugurite din anii două mii până încoace. Drum cu o, apoi două-trei benzi, ilustrat de 6(șase) albume de studio. Revenit în sectorul 1(unu) a lansat “Sex With Onions” și a afirmat sus și tare peste tot că va fi SINGURUL lui album solo. Apoi, mutat în sectorul 2(doi) - unde stă și acum - a inventat proiectul “Moon Museum” iar mai apoi s-a alăturat trupei harghito-munteano-melodramatice Robin & The Backstabbers.
Nord-Vestul: este gașca lui Oigăn formată din muzicieni din Cluj. Cu Ami Crișan (Moon Museum) la clape & voce; cu Csergö Domi (ex Urma & Kumm) la tobe, Dávid Dáne (unul dintre producătorii albumului) la chitară și Sorin Moraru (Luna Amară) la bas.

Antimaterie - este cel de-al doilea album solo al lui Oigăn, toate cântecele au numele unor materii de școală și fiecare e cântat de către altcineva, de la Lucia la Adrian Despot, de la Ana Ularu la Jurjak.

„NUmele meu de buletin începe cu NU, iar toată viața am fost un gică contra. N-aveam cum să scot un album numit Materie. Lucrul serios la material a început aproape concomitent cu primul an de școală al fiicei mele. Eu am avut o învățătoare îngrozitor de severă, care n-a zâmbit nici măcar o singură dată pe parcursul a patru ani. Când am intrat într-a cincea și au apărut o grămadă de fețe noi, a fost ca democrația după decenii de despotism. În amintirea acestei eliberări, odată ce am stabilit că toate cântecele albumului vor avea numele de materii de școală, mi-a venit natural legătura voce = profesor, deci hai să încerc fiecare materie cântată de altcineva.” – a declarat Oigăn.

Aici câteva extrase de pe albumul „Antimaterie”:
Oigăn + Jurjak – Sociologie

Oigăn + Ana Ularu – Meteorologie

Oigăn + Mihai Grama – Anatomie

Acesta este primul material al artistului scos sub în format de vinil în colaborare cu casa de discuri Supersomnic Records și poate fi comandat direct de pe: https://www.supersomnic.com/magazin/oign-antimaterie-lp-12-vinyl-pre-order
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro: https://www.iabilet.ro/site/event/79337/
Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina dedicată de eveniment: https://fb.me/e/2amDXLzsP
Un eveniment recomandat de Munteanu și ascultat de Radio Guerrilla.
2 comentarii

Oigăn & Nord-Vestul | Lansare album „Antimaterie”
Kaseysk
#1 -

Comentariu nou
Muzica este un limbaj universal, iar în cazul artiștilor este un pod sau un portal prin care ne exprimăm și ne manifestăm în modul cel mai liber. Vrem ca trăirile noastre să ajungă la inimile oamenilor prin mesajul acestei vidmate piese.
Oigăn & Nord-Vestul | Lansare album „Antimaterie”
basiy66
#2 -

Comentariu nou
I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business. NIEUW-ZEELAND VISUMAANVRAAG ONLINE

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera