O tanara de 26 de ani a murit intr-un club din Centrul Vechi al Bucurestiului

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Georgiana Ispas, o tanara de 26 de ani care lucra ca ospatar la un bar (Trinity College Pub) din Centrul Vechi din Bucuresti, a murit in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02:00.

Tanara a venit la munca, dupa miezul noptii s-a dus pana la toaleta si nu s-a mai intors. Acolo prietenii au gasit-o pe jos in stop cardio-respirator.

Medicii au reusit s-o stabilizeze in ambulanta care o transporta spre spital, apoi a fost transferata in camera de garda a Spitalului Universitar si urma sa fie mutata la Unitatea de Urgenta. Din pacate, in drum spre Urgente, Georgiana a murit.

In urma investigatiilor, medicii i-au gasit in organism o substanta care i-a fost fatala. Aceasta ar fi baut un cocktail care continea drogul violului (GHB).


sursa foto

Apropiati ai fetei spun ca aceasta nu avea de ce sa consume aceasta substanta si este foarte posibil ca cineva sa-i fi turnat drogul in bautura.

GHB (drogul violului) reprezinta o amenintare majora la adresa femeilor:

"Pentru a fi acceptati de catre o femeie, barbatii pun acest drog in bautura acesteia, pentru ca apoi sa o violeze fara ca ea sa riposteze vehement. GHB se vinde sub forma de lichid, praf, capsule sau granule, ce se dizolva in apa sau alcool.

Pentru ca nu are nici miros sau gust, nu poate fi depistat la prima vedere. GHB isi face efectul in circa 5-15 minute, consumatorul simtindu-se la fel ca dupa un pahar sau doua de alcool: relaxat, usor ametit, destins, dezinhibat", declara Gigel Lazar, reprezentantul Centrului International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO).

Potrivit CIADO, numarul celor care folosesc GHB a crescut semnificativ in Romania.

Ancheta in cazul Georgianei este in plina desfasurare.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera