O poveste despre asumare și pasiune - Mihaela Tiu-Trupcea: “Cum am trecut de la cifre, la industria beauty”

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Mihaela Tiu-Trupcea a avut o viață de film atât în viața profesională, cât și în cea personală. Multe provocări, situații neașteptate, momente în care a luat-o de la zero sau a făcut schimbări drastice, fără să aibă un plan de rezervă. Dar toate acestea nu au făcut decât să o alinieze mai bine cu cine este ea de fapt.

Am cunoscut-o pe Mihaela acum câțiva ani, avea un salon de beauty, am mers la masaj, apoi nu am mai avut timp să mă ocup de mine și nu am păstrat legătura. După izolare, lipsă de mișcare și mâncat pe sărite (la mine izolarea a venit cu lipsa poftei de mâncare) i-am scris Mihaelei că aș vrea să am grijă de corpul meu, dar nu știam de unde să pornesc. Așa am regăsit-o. Schimbată, puternică, cu un drive incredibil și o putere de muncă fantastică.

M-a învățat despre beneficiile epilării cu zahăr sau cu miere - le-am încercat pe amândouă, mi-a făcut mai multe tipuri de terapii - pentru fermitate, preso-drenaj, pentru eliminarea toxinelor. Efectele le-am simțit imediat. Și, la fiecare ședință, aflam mai multe, atât despre ea, cât și despre corpul meu. M-a mirat cât de puțin este prezentă online, nu se promovează aproape deloc, iar oamenii nu știu despre serviciile pe care le oferă.

Majoritatea clientelor vin pe recomandare, eu am aflat de ea de la o prietenă veche care merge constant (thank you, Anna!). Într-o zi, am stat cu Miha la o cafea și i-am aflat povestea. M-am gândit că viața ei e un semn, mai ales în perioada asta, pentru modul în care alegem să trăim, pentru hotărârile care vin din noi VERSUS cele făcute pentru că “trebuie“. Mihaela de acum ar face alte alegeri profesionale pentru adolescenta Mihaela, dar la vremea respectivă nu avea cu cine să se consulte. Așa că a ajuns să studieze Finanțe Bănci.

Povestea Mihaelei spusă de ea însăși
Mă pregăteam pentru Politehnică, eram foarte pasionată de matematică și fizică. Într-o zi, a venit unchiul meu în vizită și mi-a zis: “CE? Femeie la Politehnică? N-ai ce să cauți tu acolo, du-te la ASE.”
Și l-am ascultat. M-am dus la ASE la Finanțe Bănci.

Apoi, am ajuns să lucrez la Petrom. Aveam un job bine plătit și colegi de treabă, cu care mă înțelegeam bine.

Într-o zi, m-am trezit și am simțit că trebuia să fac altceva. Mi-am dat demisia. Toată lumea îmi spunea că sunt nebună, cum să plec de la o companie atât de mare? Am ieșit din domeniu, fără să știu încotro o apuc, știam doar că voiam să fac o schimbare radicală în viața mea.

M-am înscris la un curs de cosmetică. Nu mi-a plăcut din prima, nu am rezonat. M-am dus acolo pentru că, de-a lungul timpului, îmi plăcuse să “bibilesc” femeile - făceam tratamente faciale pentru mama și unele prietene. Și erau foarte mulțumite. Făcusem chiar niște cursuri de reflexoterapie, fără să știu că aveam să lucrez vreodată în industria asta.

Când am ajuns la modulul 2 din curs, am avut o revelație! La capitolul “cosmetică naturistă” mi s-au aprins beculețele. Găsisem nișa mea. Asta îmi doream să fac! Îmi doream să fac chestii de nișă cu produse naturiste pentru înfrumusețarea femeilor.

Banii pe care i-am câștigat ulterior, fiind plecată câteva luni cu soțul meu în străinătate, i-am băgat în cursuri de perfecționare - făceam câte 4-5 cursuri pe lună și în produse de calitate.
Asta se întâmpla în urmă cu 3 ani și jumătate.

Prima experiență cu salonul
Primul cabinet de cosmetică l-am avut în cadrul unui salon proaspăt-deschis. Nu aveam niciun client, iar la salon nu prea venea nimeni. Nu știam ce să fac, de unde să aduc clienții. M-am gândit să renunț.
Apoi am dat un mail colegelor de la Petrom și le-am invitat la niște masaje și tratamente. N-am să uit niciodată cum, la finalul primei ședințe, o colegă mi-a spus: “Să-ți asiguri mâinile! Că sunt senzaționale!”
A fost primul review oficial pe care l-am primit pentru munca mea. Și am tot auzit asta de atunci.

Din momentul în care am intrat în contact cu oamenii, am ajuns să simt că suntem energie pură. În momentul în care cineva este incărcat, terapia durează mai mult și uneori nu imi pot mișca mâinile. Simt la nivel energetic toate tensiunile.

A doua experiență cu salonul
Mi-am inchiriat apoi un spațiu mai mare, undeva la Timpuri Noi. Legea atracției a funcționat foarte bine. A început lumea să vină, s-a dus vorba că sunt pricepută.

Prima dată când a scris cineva despre mine pe Facebook, îmi venea să plâng de fericire. Clientele erau mulțumite și le aduceau și pe prietenele lor sau le făceau cadouri de zilele de naștere la mine la salon.

Cea mai mare bucurie sunt mesajele de mulțumire de la cliente, asta este cea mai frumoasă răsplată. Am observat că majoritatea clientelor care vin la mine provin dintr-un anumit mediu, au o anumită energie, au anumite valori comune cu ale mele.

Aveam nevoie de un spațiu și mai mare, așa că am inchiriat o casă de poveste pe strada Verzișori.

Femininity de pe strada Verzișori

De fapt, tot timpul am fost mânată de asta: aveam senzația că îmi doream să fiu mai feminină. Așa am ajuns la denumirea salonului - Femininity! Asta suna in mintea mea ca o lipsă pe care o aveam. Și prin acest salon voiam să ajung eu-insămi la feminitate.

Acum mă aflu într-un moment în care parcă toate lucrurile se leagă. Chiar și în viața personală.
Mă simt mai bine, mai încrezătoare și sunt foarte aproape să îmi îndeplinesc o dorință foarte mare: să adopt un copil!

Ce servicii oferă Femininity și beneficiile lor

Tratamente corporale, tratamente faciale, epilare cu zahăr, epilare cu miere.

Să vă spun despre epilarea cu miere - este foarte putin cunoscută la noi. Mierea este produsă într-o fabrică din Franța. Produsele realizate în această fabrică se folosesc și la spa-ul vestitului hotel Burj Al Arab din Dubai. E suficient să simți o singură dată efectele acestor produse pe pielea ta și te îndrăgostești definitiv de ele.

Bronzarea 100% naturală cu Henna - e foarte căutată în această vară.

Tratamente faciale - recomand carboxiterapia - care este un anti-aging fabulos. Rezultatul se vede de la prima ședință!

Tratamente corporale - pachetele sunt întotdeauna personalizate în funcție de nevoile fiecărui corp - anticelulitice, antivergeturi, de reducere a greutății, a retenției de apă, detoxifiante.

95% din ingredientele produselor pe care le folosesc la tratamentele faciale și corporale sunt active, naturale.

Mai multe despre serviciile oferite aici.

Sfaturi de la Miha

Aș sfătui pe toată lumea să facă din start ceea ce ii place, să nu mai meargă spre o profesie doar pentru bani, pentru că e timp pierdut din viață.

Dacă aș fi făcut asta încă de la început, dacă m-aș fi descoperit la timp, aș fi făcut o facultate care să mă ajute să mă ocup mai profund de înfrumusețare. Nu “Finanțe Bănci”.

Multe femei îmi spun că ar vrea să iasă din sistem și să facă altceva dupa mulți ani de muncă la birou, dar nu își dau seama ce ar putea să facă.

Eu sunt un exemplu că îți poți schimba viața și că, în momentul în care faci o schimbare benefică, lucrurile merg de la sine, iar rezultatele nu intârzie să apară.

În loc de final - un testimonial de la o clientă publicat pe facebook

Ana-Maria Grădinariu:
Să vă povestesc despre Mihaela și Feminity Sugaring Studio. Am descoperit-o pe Mihaela acum aproape 2 ani pe vremea când nu avea propriul ei salon. Era printre singurele care avea tratamente și proceduri cosmetice cu zahăr și era o bucurie să merg la ea. Mihaela și-a împlinit în 2018 un vis: Și-a deschis salonul ei unde face tratamente magice pentru corp, față și minte. Te duci la ea ca în vacanță sau ca la terapie și pentru 1 oră - 2 cât stai, simți că timpul se oprește și pleci de acolo alt om. Cu griji mai puține sau poate cu putere și disponibilite mai mare să le faci față.

Folosește produse naturale, de calitate și asta se simte pe piele și în starea de spirit. Mihaela „te vede” și știe ce să îți recomande ca tratament, e sinceră și face totul cu plăcere și dăruire. Pe lângă tratamente și proceduri Mihaela face și produse (creme, săpunuri, seruri, uleiuri etc.) și sunt 100% naturale și efectele pe piele sunt incredibil de repede vizibile și pline de răsfăț (pe testate). Dacă nu ați apucat să cumpărați cadouri celor dragi, recomand cu drag să achiziționați un voucher cadou și să dăruiți cuiva o experiență. De ce experiență? Pentru că e mai mult decât un tratament corporal/facial, e mai mult decât un masaj și e mai mult decât o procedură cosmetică. E o bucurie.

Pe Miha o găsiți aici:

Site oficial
Instagram
Facebook
3 comentarii

O poveste despre asumare și pasiune - Mihaela Tiu-Trupcea: “Cum am trecut de la cifre, la industria beauty”
guest
#1 -

Pseudomonas
Pseudomonas - Microbiosci is a leading biotechnology company offering the best Pseudomonas genome editing services. With years of experience and expertise in microbial genome editing, our talented scientists will work closely with you to provide any help in Pseudomonas genome editing services.
O poveste despre asumare și pasiune - Mihaela Tiu-Trupcea: “Cum am trecut de la cifre, la industria beauty”
seooo
#2 -

seo
I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post.Nice post! This is a very nice blog that I will definitively come back to more times this year! Thanks for informative post. local Costco Food Court
O poveste despre asumare și pasiune - Mihaela Tiu-Trupcea: “Cum am trecut de la cifre, la industria beauty”
seooo
#3 -

seo
This is my first time visit here. From the tons of comments on your articles,I guess I am not only one having all the enjoyment right here!I havent any word to appreciate this post.....Really i am impressed from this post....the person who create this post it was a great human..thanks for shared this with us.I know your expertise on this. I must say we should have an online discussion on this. Writing only comments will close the discussion straight away! And will restrict the benefits from this information. https://www.posterprintcenter.com/canvas-prints.html

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera