O portiune din Splaiul Independentei s-a surpat - sau cum Bucurestiul se duce incet de rapa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATE: Ne-am prezentat la fata locului, unde circulatia masinilor, mai ales la ora de varf, 18:00 pm, era ingreunata. Politistii de la circulatie aveau grija sa fluidizeze traficul. Bucata surpata din splai era acum inconjurata de semne de circulatie care-i avertizau pe soferi sa incetineasca pentru ca se ingusteaza strada.

Locul cu soseaua ruinata era inconjurat de marcaje Apa Nova, iar un utilaj si o echipa de muncitori s-au prezentat la fata locului. Inca nu erau semne ca s-ar fi apucat de treaba.

Maine vom vizita iar "locul accidentului" sa vedem progresele. Voi ce credeti, va fi gata sau nu?

Album foto aici

Abia ce va povesteam despre gropile imposibile din sectorul 6, aflat sub conducerea lui Rares Manescu, ca un nou eveniment urban s-a petrecut in Capitala.

Bucurestiul se duce incet, incet de rapa, iar vorbele astea incep sa nu mai aiba doar conotatie metaforica - pe 19 mai, o portiune din Splaiul Independentei s-a surpat.

Craterul s-a format in apropiere de Parcul Izvor, chiar pe ultima banda a soselei, folosita de regula de soferii care se grabesc si merg mai rapid.

1
Sursa foto

Norocul a facut ca niciun autoturism sa fie in acel moment pe soseaua subreda, asa ca nimeni nu a fost ranit. La fata locului s-au prezentat si cativa politisti, iar trecatorii au semnalizat gaura cu crengi.

Suntem curiosi cat timp va trece pana se va repara sau o alta bucata de sosea se va duce la vale.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera