O noua obsesie a lui Sorin Oprescu - tren suspendat intre Otopeni si Arena Nationala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Uneori, avem impresia ca doctorul Sorin Oprescu isi prescrie singur niste pastile care-i cam deformeaza felul in care percepe realitatea.

De exemplu, intr-un interviu acordat recent celor de la jurnalul.ro Primarul Bucurestiului a spus ca, in lipsa unei linii de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de Stadionul National Arena, planuieste o cale ferata suspendata, cica nici nu costa mult:

Am o alta surpriza, sa vedem daca mi-o aproba, nu costa asa de mult. Vreau sa fac un tren suspendat care sa duca cat mai aproape de Otopeni. Un tren urban, direct.

O sa caraie probabil 2-3 ca trece prea aproape de geamul lor... M-a cuprins ideea cand am vazut ca e posibil", a declarat Sorin Oprescu.

Deci, o sa caraie ca trece pe la geamul lor, dar mai da-i in... E, da, iata ce mult ii pasa lui Oprescu de oamenii care l-au ales. De altfel, nu e prima oara cand Oprescu le recomanda bucurestenilor sa nu mai comenteze si sa nu se mai planga de modul in care e administrat Bucurestiul.

De asemenea, avand in vedere ca Bucurestiul va fi gazda Campionatului European de Gimnastica in 2017, Sorin Oprescu a dat asigurari ca noua Sala Polivalenta va fi gata la timp in ciuda contestatiilor dintre competitori.

Cand ati mai vazut voi o Sala Polivalenta construita intr-un an? E totusi vorba despre Bucuresti, unde timpul se masoara cu totul altfel de cand cu mandatul lui Oprescu. Mai tineti minte cand trebuia sa fie gata metroul din Drumul Taberei? Nici noi...

Sau, un exemplu similar cu felul in care Oprescu face estimarile: lucrarile la reamenajarile de pe Calea Victoriei. Iar cine are drum prin zona Casei Presei Libere isi poate da seama ca estimarea lui Oprescu cum ca lucrarile la pasajul din zona vor fi gata in aprilie este o aberatie.

Asadar da, stimati bucuresteni, pe langa toate bazaconiile si anomaliile Bucurestiului, primarul Oprescu va mai promite una: trenul suspendat. Poate ca toate aceste fantezii sunt parte din farmecul lui, ne-am obisnuit cu ele. Ingrijorator de serios insa este ca la anul, la alegerile pentru un nou primar al Bucurestiului, riscam sa mai ramanem 4 ani cu el agatat de gat si cu un Bucuresti la fel de varza.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

O noua obsesie a lui Sorin Oprescu - tren suspendat intre Otopeni si Arena Nationala
Bogdan
#1 -

Metrou Drumul Taberei

Total de acord cu articolul, mai putin faptul ca rezulta din articol ca de intrazierile legate de metroul din Drumul Taberei tot Oprescu este de vina.
Foarte multi oameni au o problema in a intelege ca de metrou se ocupa EXCLUSIV Ministerul Transporturilor!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera