O adolescenta din Romania si-a pierdut viata si un tanar a fost foarte grav ranit dupa ce au incercat sa-si faca selfie-uri de la inaltime

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Obsesia pentru selfie-uri este in continuare prezenta in randul tinerilor (si nu numai), ba mai mult, a capatat o noua dimensiune - pozele facute la inaltime.

Tineti minte cand va povesteam despre fotomodelul care si-a riscat viata pentru un cadru sexy? Ei bine, o tanara si un tanar din Romania au incercat sa faca ceva asemanator, insa lucrurile nu au fost nici pe departe reusite.

1.jpg
Foto ilustrativ

Cazul 1:

O adolescenta de 15 ani din Sibiu a murit pe 15 martie dupa ce a cazut de pe un bloc de 10 etaje. Fata urcase acolo, alaturi de sapte prieteni, sa faca selfie de la inaltime. La marginea terasei, o bucata de balustrada s-a rupt atunci cand s-a sprijinit de ea si fata a cazut de la peste 30 de metri inaltime.

Opt adolescenti au intrat in cel mai inalt bloc din zona centrala a Sibiului, desi niciunul nu locuia acolo. Au sunat la interfon si un locatar le-a deschis, fara sa-i intrebe cine sunt si ce vor. Au urcat pana la ultimul etaj si au fortat grilajul de la iesirea pe terasa cladirii, informeaza digi24.ro.

S-a dezechilibrat si s-a sprijinit de balustrada, care s-a rupt. Asta le-au spus prietenii ei politistilor pe care i-au chemat dupa ce adolescenta a cazut de la 30 de metri inaltime.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si i-au audiat pe toti martorii tragediei, pentru a stabili cu exactitate cum s-a putut intampla asa ceva.

2.gif
Foto ilustrativ

Cazul 2:

Saptamana trecuta, un adolescent de 16 ani a incercat sa-si faca un selfie in parcul Herastrau, pe pasarela care trece peste DN 1. A ridicat mainile si a fost prins intr-un arc electric.

Tanarul a fost spitalizat cu arsuri de gradul 2 si 3 pe 90% din suprafata corporala.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Terasa mea preferata in 2017 este ...
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera