Numarul de femei care conduc tramvaie si troleibuze in Bucuresti si salariul acestora

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca erati curiosi sa aflati mai multe despre angajatii RATB, dar in special despre numarul de femei care lucreaza aici, cei de la wall-street.ro au aflat raspunsurile - Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) are o echipa de peste 3.700 de persoane in functii de vatmani si conducatori autobuze si troleibuze, din care doar 103 sunt femei, respectiv mai putin de 3%.

RATB avea in luna februarie 2016 un numar total de 10.021 de salariati, dintre care 3.751 de conducatori de tramvaie si soferi de autobuze si troleibuze.

1.jpg

Din total, 873 sunt incadrati in meseria de conducator tramvai (vatman), iar 83 sunt femei.

De asemenea, 2.878 sunt soferi, dintre care 2.303 sunt incadrati in meseriile de conducator autobuz, iar 575 sunt conducatori de troleibuze. Din totalul soferilor, doar 20 sunt femei.

In ceea ce priveste salariul, acesta variaza intre 2.200 lei brut si 2.298 lei brut, la care se adauga sporul de vechime in munca si sporul de dificultate pentru conducatorii din transportul public de persoane, acordate conform legilor in vigoare si Contractului Colectiv de Munca, potrivit Regiei.

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera