Noul videoclip al lui Kanye West contine imagini nud cu alte 11 celebritati, printre care Rihanna, Taylor Swift si Donald Trump

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu mai e demult un secret pentru nimeni placerea lui Kanye West de a-si soca publicul. De data asta, prilejul este noul sau videoclip, intitulat sugestiv ”Fame” si in care acesta apare dezbracat intr-un pat imens, alaturi de mai multe celebritati, sugerand o imensa orgie. Artistul a organizat un eveniment grandios pentru lansarea videoclipului, difuzandu-l in premiera in fata a peste 8000 de persoane.

screen-shot-2015-12-31-at-8-13-59-pm.png

Celebritatile care apar in videoclip sunt George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner şi Bill Cosby. Kanye West nu a dorit sa divulge numele persoanelor care au participat cu adevarat la filmarile videoclipulului si care sunt doar modele din silicon sau manechine prostetice, insa a precizat ca multe vedete si-au dorit sa apara dupa ce le-a aratat un preview.

Reactiile nu au intarziat sa apara. Reprezentantul lui George W. Bush a negat imediat ca fostul presedinte american ar fi cel din imagini, la fel si colegul de breasla Chris Brown. Sosia acestuia apare in clip alaturi de cea a Rihannei, facand referire la incidentele violente dintre cei doi din timpul relatiei. Desi nu a apucat inca sa faca o declaratie oficiala, Taylor Swift este probabil destul de suparata in momentul asta, Kanye West referindu-se la ea ca la ”that bitch, I made her famous”.

image-40.jpeg

Intr-un interviu pentru Vanity Fair, Kanye West a declarat ca nu este in sprijinul sau impotriva celor din imagini, ci este un simplu comentariu care vizeaza celebritatea. Acesta a anticipat deja controversele pe care le va starni, asa ca intr-un mesaj publicat pe Twitter, acesta a scris ”Dati-ma in judecata. Va astept.”

Puteti vedea videoclipul (necenzurat) aici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera