Noaptea Sfântului Andrei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Conform tradiției, în seara de 29 noiembrie se adună la o casă mai mulți flăcăi și fete! Cei de la The Den ne invită să ne adunăm la ei și pentru orice Andrei sau Andree se pogoară o bere sau un vin fiert, minune direct din bar!

46831103_618980158535833_3496217728153288704_n.jpg

Este noaptea în care se întâmplă tot felul de treburi, cu spirite care apar de peste tot (deși ne îndoim că ar ieși despuiate pe frigul ăsta). În fine, noi nu facem diferențe, oricine este invitat la party-ul nostru! Și nu vă fie frică de lupi, pricolici sau alte lighioane, căci avem Sfânt, muzică și usturoi!

FYI: Sărbătoare esențială pentru umanitate, prăznuirea Sfântului Andrei a trecut secole, a alimentat superstiții și a transmis obiceiuri până în modernitate. Dincolo de faptul că era prieten la cingătoare cu Ioan Botezătorul și că a ajuns în scurt timp Apostolul celui mai fain om de pe planeta asta, Sfântul Andrei mai avea o grămadă de calități, esențială fiind legătura lui tainică cu lupul, plus faptul că avea grijă de oameni, pe cealaltă parte. :)
4 comentarii vrei sa comentezi?

Noaptea Sfântului Andrei
temple run
#1 -

run 3

St. Andrew's Day is a very interesting story. I enjoyed reading. with many thrilling episodes.

Noaptea Sfântului Andrei
the impossible quiz
#2 -

Comentariu nou
Excellent reading, I read a lot of posts but I am really impressed with your post. Thanks sir, I will look into this article. To know about me, try talking to me the impossible quiz
Noaptea Sfântului Andrei
Jmanji
#3 -

Nice
I love wolves but little bit scared from them. I will enable cookies my chrome browser and save this blog for further reading. Thanks
Noaptea Sfântului Andrei
Patsy J. Moore
#4 -

Noaptea Sfântului Andrei
I was very encouraged to find this site. crazy ninja games

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera