Pe 17 iulie încep #Zileleunteatru10

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

unteatru sărbatorește 10 ani de activitate printr-o petrecere aniversară vreme de 10 zile, în aer liber, la Roaba de Cultura (în parcul Herăstrău). 

#Zileleunteatru10 înseamnă un maraton de spectacole de teatru pentru mari și mici, proiecții, concerte, spectacole în premieră și întâlniri cu invitați speciali de pe scena independentă din țară  și celebrarea celor mai frumoase momente din istoria primului deceniu #unteatru.

109519276_3101307933250511_5399962810855217797_o.jpg

Festivalul va avea loc între 17-26 iulie.

Accesul la toate evenimentele incluse în programul festivalului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile. Poți susține activitatea noastră devenind Patreon de teatru (https://www.patreon.com/unteatru) sau susținând unteatru printr-o donație, în ziua evenimentului.
Rezervă-ți locul din timp pe https://www.tomtix.ro/
Programul Zilelor unteatru este disponibil pe www.unteatru.ro

___________________
***Sănătatea și siguranța spectatorilor și colaboratorilor noștri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea am implementat o serie de măsuri de prevenire, în linie cu recomandările autorităților, astfel încât să vă simțiți permanent în siguranță cand veti participa la evenimentele incluse în Zilele unteatru.
- Pentru a diminua riscul de aglomerare accesul spectatorilor va începe cu 30 de minute înainte de ora anunțată pentru începerea spectacolului.
- În zona de acces se va efectua un triaj observațional precum și măsurarea temperaturii participanților. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree), a celor a caror temperatura este mai mare de 37.3 grade Celsius sau a celor care refuză verificarea temperaturii.
- Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la eveniment. Pentru o protecție sporită, este important ca masca să acopere nasul și gura.
- Este obligatorie respectarea distanței minime de 1,5 m între persoanele care nu fac parte din același grup.
Fiind un spațiu în aer liber, în caz de vreme nefavorabilă, evenimentul va fi anulat sau reprogramat.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera