Ne asteapta un viitor nu foarte prietenos - folia cu bule nu va mai pocni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stiti cum viata e formata din mici bucurii, da? Ei bine, una dintre ele mai mult ca sigur este folia cu bule care pot fi pocnite.

Din pacate, viitorul nu ne surade, iar Sealed Air Corp., creatorii originali ai foliei cu bule si bucuriei noastre, schimba design-ul acesteia cu unul nou care se va numi iBubble Wrap; unde bulele nu pocnesc.

iBubble Wrap nu se umfla pana ajunge la destinatie, astfel se economiseste mult spatiu in timpul tranzitului. Atunci cand companiile primesc pachetele, acestea folosesc o pompa speciala pentru a umfla folia, dar si atunci, bulele nu pocnesc.

2.jpg

Cei de la Wall Street Journal sustin ca impachetarea tehnologiei a fost un business de 20 de miliarde de dolari in 2013, iar competitia dintre retaileri pentru a gasi metode convenabile de transport a fost una nemiloasa in ultimii ani. Orice modificare de design care permite largirea spatiului, aduce foarte multi bani.

Chiar daca fondatorii Sealed Air au inventat Bubble Wrap in 1957, de-a lungul timpului, aceasta nu mai era profitabila, din cauza faptului ca ocupa prea mult spatiu.

1.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera