Mituri legate de ingrijirea parului (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol sponsorizat de Farmec.

De-a lungul anilor, ne-am confruntat cu multe mituri legate de ingrijirea parului, unele adevarate altele complet eronate. Intre timp, am aflat si niste ponturi despre cum ne putem proteja mai bine parul de factorii externi, asa ca ne-am gandit sa va oferim niste tips & tricks din seria Stiati ca...

Din pricina colorarii, parul se arde si cade

Fals. Noile formule ale vopselelor nu mai sunt atat de nocive cum erau odata. Unele contin vitamine si uleiuri esentiale care ingrijesc parul. Prin colorare, firul capata mai multa forta, iar vreme de doua saptamani de la vopsire, parul nu mai cade atat de mult. Daca folosesti corect vopseaua si la intervale de timp mai mari, parul nu va avea de suferit.

Va recomandam sa folositi Samponul pentru scalp sensibil din gama Gerovital H3 Derma+ in cazul in care aveti senzatie de arsura, furnicaturi, durere, mancarime si roseata.

Stresul duce la caderea parului

Adevarat. Stresul poate afecta hranirea, cresterea sau refacerea parului. In perioadele de stres, cade mai mult par, insa, dupa recapatarea confortului psihic, podoaba capilara se reface. Pierderea e temporara.

Tratamentul si Samponul Anticadere din gama Gerovital H3 Derma+ fac minuni. Caderea parului se afla pe lista problemelor cu care se confrunta foarte multe persoane, atat femei cat si barbati, nefiind o problema de neglijat in momentul in care cantitatea de par pierduta depaseste limitele normale.

Alopecia este datorata multor factori precum: dieta neadecvata, deficienta de vitamine, diferite boli, afectiuni ale sistemului imunitar, afectiuni hormonale, sarcina, tratamente neadecvate aplicate parului (vopsit excesiv, decolorat), stresul

Apa rece face parul stralucitor

Fals. Apa rece inchide cuticulele si parul va fi mai ordonat, drept si se va aranja mai bine, dar nu-l face sa straluceasca.

Pentru o degresare eficienta puteti folosi Samponul Sebocorector din gama Gerovital H3 Derma+ care ajuta parul sa isi recapete vitalitatea si are un efect remineralizant.

Spalatul excesiv duce la caderea parului

Fals.  Spalatul excesiv nu duce la caderea parului, dar poate duce la ingrasarea lui, fiindca il degreseaza prea tare.

Nu in ultimul rand, in cazul in care te confrunti cu matreata - exista un Sampon Antimatreata de la Gerovital H3 Derma + care actioneaza atat asupra cauzelor ce duc la aparitia matretii cat si asupra efectelor neplacute ce insotesc aceasta “afectiune”.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera