Mircea Cartarescu raspunde cu dezgust urarii lui Victor Ponta, de a castiga premiul Nobel

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ieri, Victor Ponta i-a urat lui Mircea Cartarescu "mult succes" la castigarea Premiului Nobel pentru Literatura. Bineinteles ca urarea lui Ponta este una "de campanie", nu una reala.

Ca sa intelegeti ipocrizia lui Ponta, va amintim ca prin 2010 scria pe blogul personal ca Mircea Cartarescu, alaturi de altii, ar fi  "intelectualul Fuhrerului", cu un limbaj demn de propagandistii nazisti Alfred Rosenberg si Josef Goebbels.

De asemenea, Ponta ar trebui sa stie ca Mircea Cartarescu a afirmat public, pe contul sau de Facebook, ca o sustine pe Monica Macovei: "Dragii mei, in ultimele zile m-am sucit si m-am rasucit, m-am gandit si m-am razgandit. Afurisita mea de minte greoaie (ca doar tata, banatean molcom, n-a stat de pomana) nu ma lasa sa iau usor decizii. Dar iata-ma in fine hotarat, si de-acum asa raman. Daca voi credeti ca ajuta, raspanditi: O VOTEZ PE MONICA MACOVEI. Sper sa se-ntample un miracol si sa iasa!"

Astazi, Cartarescu a raspuns pe postarea lui Iulian Tanase ca este dezgustat de urarea lui Ponta: "In ceea ce ma priveste, resping cu dezgust urarile d-lui Ponta."

Mircea Cartarescu ii raspunde urarii lui Victor Ponta, de a castiga premiul Nobel

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera