Mazare si-a trimis femeile la Londra sa faca o hora la World Trade Market, cel mai mare targ de turism din lume

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In perioada 3-6 noiembrie 2014 a avut loc World Trade Market, cel mai mare targ de turism din lume, organizat la Londra, si care a celebrat 35 de ani de la infiintarea acestuia.

Evenimentul a reunit participanti de pe toate continentele, oameni de afaceti importanti si ambasadori ai turismului.

Mamaia a fost prezenta pentru prima oara in cadrul World Trade Market si s-a alaturat astfel destinatiilor importante ale lumii. Evident, programul de prezentare al statiunii a inclus - filmul oficial al acesteia, evenimente, cluburi, petrecere si plaje.


Sursa foto 1, 2

Ce ne-a atras noua atentia a fost momentul Carnaval Mamaia - cel in care participantii imbracati in costume de carnaval au defilat si interactionat cu vizitatorii prezenti la targ.

Pe scurt fie spus, Radu Mazare si-a trimis femeile imbracate indecent sa faca o hora cu cei prezenti la eveniment. Mult stil, multa eleganta!

Fetele de Mamaia au încins o horă la World Travel Market, cel mai mare târg de turism, desfăşurat la Londra

Petrecerea a fost pe 5 noiembrie, data la care s-a organizat WTM Festivals – o sectiune a targului care incurajeaza participantii sa isi promoveze cat mai informal si inedit destinatiile turistice pe care le reprezinta.

Proiectul de promovare a statiunii Mamaia la WTM London si la Targul de Turism al Romaniei este sustinut si coordonat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, informeaza Observatorul de Constanta.
1 comentariu

Mazare si-a trimis femeile la Londra sa faca o hora la World Trade Market, cel mai mare targ de turism din lume
Mihaela
#1 -

sursa?

si sursa pentru film - Adevarul, ca vad ca ati uitat - nu, link ul de deasupra nu tine loc de sursa mai ales cand zici "Ce ne-a atras noua atentia..."
ati fost cumva acolo?
multumesc

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera