Marsul biciclistilor din Bucuresti, Vrem un oras pentru oameni!, in 20 de poze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru a sasea oara, biciclistii din Bucuresti au iesit in strada pentru a cere administratiei un "oras pentru oameni", in care sa te poti deplasa pe bicicleta, in care Primaria sa vina cu masuri eficiente de reducere a poluarii (Bucurestiul este cea mai poluata capitala europeana), la care s-a protestat impotriva lipsei unei viziuni a administratiei pentru cresterea calitatii vietii, impotriva mentinerii in functii a persoanelor vinovate de pagubele de milioane de euro provocate de receptia ilegala a pistelor pentru biciclete etc.

Astfel, sambata, 25 aprilie, peste 8000 de biciclisti au pedalat pe traseul Parculul Herastrau - Tineretului (intrarea Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, podul Basarab, inapoi spre Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Elisabeta, Parcul Izvor, Piata Unirii si Parcul Tineretului). 

Din pacate, noi nu am mai putut ajunge din motive obiective... Insa, am facut o selectie din pozele postate pe pagina evenimentului Vrem un oras pentru oameni!


sursa foto: Iulian Ene


sursa foto: Vitalie Brega


sursa foto: 2eyes


sursa foto: 2eyes


sursa foto: Ion-Bogdan Dumitrescu


sursa foto: 2eyes


sursa foto: Daniel Trandafir


sursa foto: Anuska Ana


sursa foto: Victor Catalin


sursa foto: Mariana David


sursa foto: Anuska Ana


sursa foto: Klaus Iohannis

Un suport neasteptat a venit din partea presedintelui Klaus Iohannis, care a scris pe contrul sau de Facebook urmatoarele:

Viața din marile orașe este de multe ori agitată și aglomerată, iar îmbunătățirea calității vieții trebuie să reprezinte un obiectiv pe termen mediu și lung. Mersul cu bicicleta fie duminica în parc sau în fiecare dimineață spre serviciu ne menține sănătoși, reduce traficul rutier și implicit poluarea. Sunt alături de bicicliști și îndemn cât mai multe persoane să se deplaseze folosind bicicleta. #oraspentruoameni
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera