Mario Vargas Llosa si-a parasit sotia cu care era casatorit de 50 de ani pentru mama lui Enrique Iglesias

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dragostea nu tine cont de varsta sau de conditia sociala, iar asta se vede cel mai bine in cazul celebrului scriitor Mario Vargas Llosa, care s-a indragostit iremediabil de mama cantaretului Enrique Iglesias

După o casnicie de jumatate de secol, laureatul premiului nobel pentru Literatura a făcut o pasiune pentru una dintre fostele neveste ale cantaretului spaniol Julio Iglesias. El si-a parasit sotia cu care era casatorit de 50 de ani si a ales sa traiasca alaturi de Isabel.

Zvonurile au aparut dupa ce autorul peruan, in varsta de 79 de ani, si noua lui cucerire, Isabel Preysler, de 64 de ani, s-au afisat impreuna la un eveniment gazduit de printul Charles al Marii Britanii. Ulterior, scriitorul a recunoscut ca sunt impreuna de opt luni.

Celebrul scriitor - care a mai fost implicat intr-un scandal amoros, dupa ce s-a căsătorit in 1955 cu matusa sa Julia Urquidi, de care a divortat in 1964, casatorindu-se un an mai tarziu cu Patricia - a confirmat noua sa relatie intr-o declaratie acordata revistei spaniole Hola!
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera