Locuri alternative de dansat in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ultimele luni s-au tot inchis localuri, fara unele putem sta, dar de unele ne e chiar dor, ca ne activau batzul si ne faceau sa uitam ca avem 2 picioare stangi, cum ar fi Expirat sau Other Side chiar si Goblin cateodata. Pana si Edenul ne-a tras o sperietura, dar acum e back in business.

In noiembrie, am facut o lista de Cluburi care au mai ramas deschise, acum venim in completare cu o altfel de lista - locuri alternative, unde putem si dansa.

Daca mai stiti si voi alte locuri, le asteptam in sectiunea de comentarii de mai jos.

Manasia (citeste cronica)

Vara trecuta Manasia hub si-a deschis "gratiile" si a invitat oamenii "la racoare" intr-un spatiu inedit - o fosta sectie de politie, de pe strada Stelea Spatarul, numarul, sugestiv, 13.

Spatiul e decorat minimalist, peretii au ramas neschimbati ca sa pastreze din energia bolnavicioaso-bahica pe care o poate da o fosta sectie de politie din perioada comunista.Cu toate acestea, locul are o personalitate foarte aparte, puternica si misto care aduna oameni si ii face sa se intoarca.

Tipul de party-uri: Sidewalk groove-disco, soulful funk, Petrecere GAP, Divine pop party- rompop, salse si rambade, Original Soundtrack Party, Funk’s not dead - Petrecere dansanta cu iz de block party.

944341_10207589407487268_7092728166082334972_n.jpg
Sursa foto

J’ai Bistrot (citeste cronica)

Barul neoficial al studentilor Facultatii de Arte, dichisit, cu preturi mici, meniuri bune de pranz si o terasa boema a inceput sa dea multe petreceri.

La fel ca Manasia, nu s-au lasat descurajati de spatiul, nu tocmai incapator si au inceput sa bage si baga bine.

Party-uri tematice, cu personalitate cum ar fi GuerriNight cu Petru, Dj Hefe (Coma) pune Grunge, seria Prietenii pun Muzica, Drum’n’Beast cu Dj Tremour, Depesoteca, The Booty Shakers, Discothèque Silencieuse // by theDJ.ro, I went to Artskul and all I got was a boner, Funkoteca, Fear and Loathing in the 90's, cu Brugner si multe altele.

7653eac4f7682221ac38d61825429000_view.jpg

Ota (citeste cronica)

Casa cu podele care miros a ceai, boema si linistita care ne rasfata cu supe minunate si originale se transforma cateodata dupa lasarea serii, lasandu-se cuprinsa de energii bahice si desfrau.

In Ota sunt genul de petreceri care tin pana dimineata si, odata cu venirea soarelui, iti dai seama ca esti inconjurat de prieteni, noi si vechi, asa ca mai dansezi "inca o melodie".

dc4159f8de3aa035a4fef8d400e680f4_view.jpg

Intra la categoria loc alternativ de dansat, din faptul ca e gandit ca un shot bar, bei si pleci, Shoteria e o optiune, cumva echivalenta cu un Expirat mai mic, daca ar fi sa comparam playlistul si oamenii care vin pe acolo.

Cu toate ca e deschis de putin timp, Shoteria are toate sansele sa devina unul dintre cele mai populare baruri din Centrul Vechi.

Spunem asta pentru ca, pe langa atatea localuri care nu iti spun nimic, el reuseste sa se diferentieze prin atmosfera si originalitate. (citeste cronica)

12931017_980790821975876_8222187423542776169_n.jpg
Sursa foto

In acelasi stil, doar ca inlocuind shot-urile cu cocktailuri, topaim si in Laboratorul de Cocktailuri (citeste cronica) un loc in care orele de chimie sunt predate dupa tratate de mixologie... de cocktailuri.

Unde s-ar putea amesteca mai bine substantele imbatatoare/ametitoare, decat intr-un laborator dotat cu pahare Berzelius sau Erlenmeyer, sticle picuratoare, palnii de separare si capsule de evaporare, eprubete si mojare? Intr-un asemenea loc, nici vorba de deshidratare.

Absolut-photo-D-Melinte-5572.jpg
Sursa foto

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera