Liviu Mihaiu, primul nume care va participa la consultarile de la Cotroceni

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATE 6: La Cotroceni va participa si Mihai Dragos, presedintele Consiliului Tineretului din Romania

UPDATE 5: Desi anuntase ca nu vrea sa participe la consultari, solistul Adrian Despot a anuntat ca va merge la Cotroceni.

UPDATE 4: Si Nicusor Dan si-a anuntat participarea. Revendicarile lui, aici.

UPDATE 3: Inca un nume care va participa la Cotroceni: Catalin Drula, specialist in lucrari si infrastructura, de la Asociatia Pro Infrastructura

UPDATE 2: Din partea societatii civile va participa Coalitia ONG-urilor formata din Expert Forum (EFOR), Centrul Roman pentru Politici Europene (CRPE), Grupul pentru Dialog Social ( GDS) Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN), si Asociatia Pro Infrastructura.Acestea vor fi reprezentate de Laura Stefan desemnata „Femeia curajoasa” a anului de catre ambasada SUA si Edmond Niculusca , presedintele ARCEN.

UPDATE 1: A fost anuntat si numele lui Tudor Benga,  Co-fondator Okian.

Ieri, Klaus Iohannis ii invita pe manifestanti sa trimita email cu propuneri de persoane reprezentantive la adresa consultari@presidency.ro pana la miezul noptii,  la consultarile de vineri urmand sa fie invitati "un numar limitat de reprezentanti"

Astazi, administratia prezidentiala a emis un comunicat prin care informeaza faptul ca au fost trimise peste 5.000 de mesaje. Conform acestuia, intalnirile vor avea loc incepand cu ora 13:30.

Jurnalistul Liviu Mihaiu a postat pe pagina personala faptul ca a fost sunat de catre consilierul prezidential Andrei Muraru, si va participa la consultarile cu presedintele.

Am fost sunat de la Cotroceni de către consilierul Andrei Muraru. Pentru a participa la negocierile/consultările cu soc. civilă de la orele 13.

Mă ‪#‎duc‬! din următoarele motive:

1. reprezint un un mediu foarte ostracizat : societatae civilă organizată profesional și presa. două domenii faţă de care Statul s-a comportat subversiv și ostil, făcând tot posibilul să le ocupe.
2. Reprezint mai degrabă Piaţa Universităţii 1990, loc in care am manifestat importiva sistemului așa cum fac cei de azi, copiii celor care au luptat la Revoluţie și au fost alergaţi pe străzi la Mineriade..
3. Am fost prezent in '89, cu arma-n mână la Revoluţie și știu exact cine-a deturnat-o din mâinile cetăţenilor transformând Ro intr-un stat captiv.
4. Am 25 de jurnalism in care am scris mii de pagini de anchete despre corupţia politico-adminitrativă
5. N-as vrea ca azi la Cotroceni să fie numai uniformele societăţii "civile" de casă a sistemului, cei care au militat pentru introducerea legilor Big Brother(
6. Mi-au cerut-o mai mulţi oameni zilele trecute și mă duc să-i reprezint pe cei care se simt nereprezentaţi. amin.

 
1 comentariu

Liviu Mihaiu, primul nume care va participa la consultarile de la Cotroceni
dorel
#1 -

Mihaiu incapabil

Liviu Mihaiu a nenorocit delta, cand a fost guvernatorul ei. El e un bun realizator radio. Si ATAT!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera