Libraria Dalles s-a inchis dupa 23 de ani de activitate

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Libraria Dalles, una dintre cele mai longevive librarii din Bucuresti, s-a inchis dupa 23 de ani in care a fost implicata in diverse proiecte culturale si editoriale importante pentru Capitala si nu numai.

Va spunem, cu parere de rau, ,,La revedere'' dupa aproape un sfert de secol in care ne-au adus impreuna aceeasi sete pentru lectura si pentru cultura si va dorim sa ramaneti neschimbati, au scris reprezentantii librariei pe pagina de Facebook.


Sursa

Bineinteles, comentariile nu au intarziat sa apara, toata lumea fiind luata prin surprindere de decizie, asa ca cei de la Dalles au revenit cu informatii.

Decizia nu ne apartine noua, ci am fost obligati sa parasim acest spatiu. Va asiguram, insa, ca am identificat deja o oportunitate pentru relocarea librariei ca entitate juridica, cu o echipa formata din aceiasi oameni implicati, si ca noul spatiu va fi deschis in apropierea celui vechi, in Piata Romana.

La scurt timp, pe usa librariei a aparut un anunt din care aflam si unde se va muta: Cladirea Bastiliei, Piata Romana nr. 5. Noul sediu va fi deschis in luna mai, insa nu se stie deocamdata ziua exacta.

Ramane de vazut ce se va deschide in locul Librariei Dalles. Avand in vedere ca langa ea este un club de manele, speram ca firma care va veni nu va inrautati mai mult decat e deja imaginea principalului bulevard al Capitalei.

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera