Lada cu Peste din Vama Veche - mancare delicioasa si proaspata la preturi accesibile (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*Articol sponsorizat de Lada cu peste

Cu dor de vacanta si chef sa revedem marea, am ajuns la Vama Veche. Dupa plimbari si stat pe malul marii, am inceput sa cautam ceva bun de mancare. Aveam pofta de un platou pescaresc. Asa am gasit  o terasa micuta, pe plaja, numita Lada cu peste.

Conceptul e unul simplu, trei tineri vamaioti si iubitori de peste s-au decis sa faca un loc in care "sa putem savura peste si fructe de mare la preturi de bun simt", asa cum ne-au zis ei.

Intr-adevar, in meniu se gasesc numai astfel de feluri, cel mai interesant fiind cel numit "captura zilei". Acesta este pregatit din pestele adus de pescari in dimineata respectiva, dupa cum prefera fiecare: pe gratar sau prajit.

Noi am poftit la o portie de hamsii, una de creveti, un sandvis cald cu peste facut la grill, iar ei ne-au mai recomandat “Mic dejunul pescarului”.

Hamsiile au fost foarte bune, crocante si servite cu lamaie si mujdei. Crevetii au fost facuti pane si serviti cu lamaie si sos tartar. Deliciosi.

Ne-au surprins sandvisul cu peste facut grill, foarte bine condimentat si cu legume proaspete, si mai ales “Mic dejunul pescarului”, un platou cu bunatati pescaresti, cum ar fi icrele, pestele marinat sau cel afumat, care a fost foarte gustos.

Terasa aduce un pic a taverna greceasca, iar atmosfera este una lejera si relaxata, exact cum ar trebui sa fie in Vama Veche.

Personalul este foarte prietenos, iar mancarea proaspata la preturi decente: hamsiile 6 lei, sandvisul 15 lei, crevetii 33 lei si mic-dejunul pescarului 20 lei.

Lada cu peste se afla langa barul Open Stage. Noi v-o recomandam daca vreti sa gasiti un colt relaxat, cu o vedere superba la mare, unde sa savurati bunatati din peste si fructe de mare.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera