La Bucuresti se deschide cea mai mare berarie din Estul Europei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pavilionul H, din Parcul Herastrau, se va transforma in cea mai mare berarie din Estul Europei in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro.

Beraria H va avea aproximativ 2.000 de locuri, intr-un spatiu de 4.300 de metri patrati si va fi deschisa la inceputul verii, la sfarsitul lunii iunie sau inceputul lunii iulie.

In plus, in weekend-uri locul va fi folosit pentru spectacole, concerte sau veti putea merge la piese de teatru.

Beraria H va fi amenajata dupa un concept local, in asa fel incat oamenii sa se simta bine, sa manance si sa se distreze.

Pavilionul H gazduieste momentan zeci de magazine de haine, accesorii si alimentare.

Pavilion H se afla la intrarea in panta a Pacului Herastrau, intre Soseaua Kiseleff si lac si in apropierea Pietei Presei Libere. A fost construit in perioada 1949-1953 si poarta semnatura arhitectilor Gustav Gusti, Harry Stern, Ascanio Damian si a inginerului E. Titariu.

Cladirea a fost construita in acea perioada pentru a deveni o sala de expunere pentru obiecte de mari dimensiuni (utilaje industriale) si showroom de mobila. Iar interiorul a fost gandit in acest sens, de aici si aspectul de hala a unei fabrici, insa detaliile sunt cele care fac diferenta.

De exemplu, arcele de pe bolta sunt din lemn indoit - o tehnica aparuta in Germania la inceputul secolului XX si care a a fost folosita foarte mult in Statele Unite in anii '30-'40.

Pavilionul H s-a transformat in centru comercial la ince­putul anilor ’90. Va deveni Beraria H incepand cu vara lui 2014.

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera