Jazz in the Grass 46 / Robert Patai - Shape of My Heart

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vara abia începe la Grădina Floreasca, iar stagiunea Jazz in The Grass îl propune pe un vechi prieten, orădeanul ROBERT PATAI, fost concurent la Vocea României, cunoscut publicului pentru timbrul vocal aparte și talentul deosebit.

33687240_1916247325115958_3116354198971613184_o.jpg

Secondat de alți obisnuiti ai scenei de Jazz românești, artistul ne propune un repertoriu cu piese R&B, Soul, sau Jaz mai mult sau mai puțin cunoscute publicului bucureștean.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, Jazz Syndicate LIVE SESSIONS și Lillet prezintă pentru al treilea an consecutiv o serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar de Lillet Tonic sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

Intrarea este libera.
1 comentariu vrei sa comentezi?

Jazz in the Grass 46 / Robert Patai - Shape of My Heart
Camila Rodela
#1 -

Dragoste

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
(9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
(10) Aveți nevoie de un loc de muncă
ogagakunta@gmail.com

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera