Iubitorii de animale din Bucuresti sunt rugati sa se mobilizeze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca iubiti animalele, atunci aflati ca aproximativ 400 de caini aflati in centrul Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola au nevoie de ajutor.

Hrana uscata si umeda, vitamine, solutii de deparazitare, boluri pentru mancare, culcusuri, cearceafuri, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie pentru amenjarea de adaposturi sau chiar custi sunt doar cateva dintre produsele absolut necesare pentru aceste animale.

Pentru finalizarea adapostului de la Belciugatele se pot face si donatii in bani.

2.jpg

Cu fondurile obtinute asociatia pentru protectia animalelor va finaliza adapostul unde vor putea fi gazduiti pete 1.000 de caini si unde va functiona si un cabinet veterinar modern.

Cei care pot si vor sa faca donatii sunt asteptati duminica, 17 ianuarie a.c., intre orele 11 si 18 la supermarketul destinat animalelor de companie situat pe Soseaua Mihai Bravu nr. 319.

 

Buna seara, din 10 Aprilie de cand m-am apucat sa lucrez la noul adapost nu am facut niciodata un tur al acestuia in...

Posted by Kola Kariola on Saturday, January 9, 20163 comentarii vrei sa comentezi?

Iubitorii de animale din Bucuresti sunt rugati sa se mobilizeze
Lia
#1 -

Asta de mai sus

Fai, proasta satului,

Du-te tu si fa ce face Marius Chrirca, vaca idioata, ca toti sunteti cu gura mare, cretina ce esti. Multumim ca exista astfel de oameni, nu scarbe ca tine, pline de invidie, care fac numai umbra pamantului. Unde ar fi fost acele animale fara oameni ca ei?
Unde? Morti? Calcati? Otraviti? Bai, numai sa distrugeti stiti. Romania e o tara bananiera cu Subspecii. Animalele sunt chinuite, natura distrusa. Banii intra in buzunarul primarilor, cacatilor de la Servicii publice.
Mergi si te impusca, nesimtito. Ai ajuns la Internet. Mori!

Iubitorii de animale din Bucuresti sunt rugati sa se mobilizeze
Nedelcu lenuta
#2 -

Comentariu nou

Ana maria,sa stii ca d-zeu intre un ateu si un credincios,alege pe cel care face fapte bune,atata timp cat acest om salveaza caini,nu ne intereseaza ce face el,ne intereseaza daca acest om si-ar bate joc de aceste animale,dar ca jigneste oameni putin imi pasa ,stii de ce?oameni sunt rai,tradeaza,inseala,se iubesc numai pe ei,alearga dupa avere,aceste animale iubesc neconditionat

Iubitorii de animale din Bucuresti sunt rugati sa se mobilizeze
Ana
#3 -

Comentariu nou

Marius Chirca(Kola Kariola):
* a lucrat la banca, a facut credite la 20 de banci si a fugit cu banii; a inscenat posesia de droguri unora care au intrat in puscarie si acum plateste lunar ca sa nu il omoare aia.
* trimite banii din donatii(mii de euro) din tara si din afara, in contul mamei lui (Chrica Neli),care este presedinta asociatiei: Titular CHIRCA NELI: RO46RZBR0000060013745047- RON. CONT EURO REIFFEISEN BANK RO01RZBR0000060016511938 EUR SWIFT RZBR ROBU. Paypal:kariola46@yahoo.com( Foloseste paypal diferit de cel declarat la ANAF: donations@apspaivets.org!!) .
* Cu asociatia dog rescue trimite caini in afara,iar Rudi Hoffman(medic veterinar, adresa pantelimon 237.Bucuresti) e cel care falsifica pasapoartele.
* detine multiple dosare penale
AUTORITATILE ROMANE NE SESIZAM SI NOI SAU DORMITI IN CONTINUARE?!

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera