Iti place vinul? 5 wine shop-uri din Bucuresti unde trebuie neaparat sa mergi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca a trecut multa vreme de cand erai student, probabil ca nu te mai multumesti cu orice vin ieftin pe care il gasesti in supermarket. Nu zicem ca e o tragedie sa bei niste vinuri oarecare toata viata, dar nu e ca si cum nu pierzi nimic.

Din fericire, in Bucuresti au aparut destul de multe wine shop-uri, unde oameni pasionati iti vor povesti cate luna si-n stele despre cum ajung strugurii aia sa se transforme in licoarea minunata pe care urmeaza tu sa o bei. Si stai linistit: nu trebuie neaparat sa dai o avere pentru un vin bun.

giphy.gif

Ethic Wine

Ethic Wine exista de prin 2008 si este situat fix langa Piata Floreasca. Fondatorii acestuia au vrut sa ofere vinuri de calitate de toate nivelurile la niste preturi corecte si le-a iesit. Vei gasi o gama larga de vinuri romanesti, dar si o selectie foarte buna din diferite colturi ale lumii.

ef13c18778ca22fa881153919213719f.jpg

900-600.jpg

Vinoteca mea

La Vinoteca mea, un wine shop cochet si intim de pe strada Constantin Aricescu, gasesti vinuri cam de pe la toate cramele din Romania, dar si de prin Spania, Italia, Chile sau Statele Unite. In plus, acestia au amenajat si wine-bar de 12 locuri, unde, pe langa vinurile din meniu, poti comanda si produse de patiserie, delicatese sau cafea.

vinoteca.jpg

Vinoteca-Mea-895_n.jpg

Cramele Recas

Recas are doua magazine: unul in Tineretului (str. Lanariei, nr.93-95) si celalalt in Piata Matache (str. Popa Tatu, nr. 90-92), unde producatorul banatean ofera peste 150 de sortimente.

4233530199dsc_1333.jpg

dsc_1360.jpg

Fox Wines

Fondatorul Fox Wines este Richard Fox, un expert certificat WSET (Wine and Spirits Education Trust), care traieste in Romania de ceva vreme, aducand vinurle direct din Londra, unde a lucrat 6 ani la Tresher Group, unul dintre cei mai importanti retaileri de pe piata de bauturi din Marea Britane. Saptamanal, Fox Wines isi rasfata clientii cu cate o oferta promotionala.

459094947.jpg

Fox-Wines.jpg

Bruno Wine Bar este pionierul conceptului de wine-bar in Bucuresti, care ofera si o larga oferta de care puteti beneficia atat in Centrul Vechi (str. Covaci, nr.3), cat si online.

wine-bar-bucharest-11-Bruno.jpg

wine-bar.jpg

2 comentarii vrei sa comentezi?

Iti place vinul? 5 wine shop-uri din Bucuresti unde trebuie neaparat sa mergi
costel
#1 -

fox

fox wine bar si-a schimbat proprietarul, Richard a plecat din Romania acum cateva luni.

Iti place vinul? 5 wine shop-uri din Bucuresti unde trebuie neaparat sa mergi
Cristina
#2 -

Wine Ambassador - un nou magazin de vinuri din Bucuresti. Super!

Nu ratati Wine Ambassador !
Central!profesionisti ! super vinuri, cognac, armagnac

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera