IRON MAIDEN cântă in 2022 in România

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Legendara trupa britanica, IRON MAIDEN, canta la Romexpo pe 26 mai 2022, in aer liber! Biletele se pun in vanzare pe 6 decembrie la ora 10:00 pe iabilet.ro iar primele 500 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Membrii Fan Clubului Iron Maiden au acces la bilete mai devreme. Invitatii speciali la Bucuresti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor canta in deschiderea concertului.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Showul a fost deja vazut de aproape doua milioane de fani din intreaga lume, fiind considerat atat de acestia cat si de jurnalisti una dintre cele mai extravagante si spectaculoase interpretari live din punct de vedere vizual, cuprinzand hituri din intreaga cariera a formatiei.

Showul din 2022 va cuprinde si piese de pe noul album de studio, "Senjutsu". Formatia a urcat pe scena ultima data in Romania in 2016, deci acum va fi pentru prima oara cand fanii romani vor putea fi martori la celebrul show Legacy si vor auzi in premiera live piese ale trupei.

Managerul Iron Maiden, Rod Smallwood a declarat:

"Vara urmatoare vom putea in final sa sustinem marele turneu pe stadioanele din Europa pentru Legacy of the Beast care trebuia sa aiba loc in 2020 si care a fost reprogramat de doua ori. Suntem incantati sa adaugam la acest turneu cateva dintre marile orase din Europe de Est, reusind sa ajungem si in Ucraina unde nu am cantat niciodata. Vom face cateva modificari in cadrul productiei scenice si setlistului pentru a include si piese de pe noul album 'Senjutzu' lucru ce va transforma Legacy of the Beast intr-un show mai spectaculos decat versiunea originala. Dar sa fiti siguri ca vom include toate hiturile si elementele originale ale turneului precum Spitfire, Icarus, Hell, aruncatoare de flacari, elemente pirotehnice si nu numai. In acelasi timp vom adauga si elemente noi iar Trooper Eddie va avea o comeptitie serioasa in noua 'lume' Senjutsu pe care am gandit-o"

Solistul Iron Maiden, Bruce Dickinson a adaugat:

"Abia asteptam sa ne intoarcem in Europa anul viitor si este grozav ca am putut sa adaugam Bucurestiul si celelalte concerte din Europa de Est, orase mari cu fani grozavi. Sunt entuziasmat pentru noile schimbari ale productiei scenice si abia astept ca toata lumea sa vada ce le-am pregatit. Intreaga formatie s-a bucurat de turneul Legacy iar acum abia asteptam sa ne intoarcem la drum, sa cantam live, sa ne distram si sa ne reintalnim cu toata lumea."

Iron Maiden, legendele heavy metalului, nu mai au nevoie de nicio prezentare! Dupa concerte sustinute in fata a milioane de oameni din intreaga lume, dupa 17 albume de studio si zeci de Discuri de Platina si de Aur, Iron Maiden si-au castigat un loc in istoria muzicii, nu doar a metalului.

Dupa 46 de ani de activitate, Iron Maiden au devenit o insitutie. Este una dintre cele mai influente formatii din istorie, muzica sa conturand de la trupe ca Metallica, Slayer, Anthrax pana la Avenged Sevenfod, Ghost, Trivium sau Slipknot doar pentru a numi cateva, insa influenta Maiden se extinde si asupra formatiilor din zona de metal extrem precum Death, My Dying Bride, Moonspel, Cannibal Corpse sau Sepultura.

Iron Maiden revin in Romania si aduc cu ei cel mai recent material discografic, 'Senjutsu'. Vorbim de cel mai bine plasat disc in US Billboard al trupei, care a ajuns pe pozitia 3, depasind clasicile 'Powerslave si 'Number Of The Beast'. In plus, 'Senjutsu' a ajuns pe prima pozitie in peste 15 topuri din intreaga lume, dominand clasamentele din Europa.

Discul a fost lansat pe 3 Septembrie 2021 si s-a bucurat doar de review-uri pozitive din partea criticilor dar si a fanilor. Pana si Bruce Dickinson a declarat ca se numara deja printre albumele favorite semnate Iron Maiden. Vom asculta piese de pe Senjutsu precum si multe alte 'imnuri' consacrate Maiden la concertul de la Bucuresti!

Biletele se pun in vanzare in 3 categorii, Aces High in fata scenei, The Beasts in spatele acestea si apoi Troopers si au urmatoarele preturi:

Earlybird: primele 500 de bilete din fiecare categorie

Aces High - 399 lei
The Beasts - 339 lei
Troopers - 259 lei

Presale:

Aces High - 449 lei
The Beasts - 369 lei
Troopers - 289 lei

La acces:

Aces High - 480 lei
The Beasts - 400 lei
Troopers - 320 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 15 lei.
9 comentarii

IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
Kaseysk
#1 -

Comentariu nou
Român într-un concert vocal-simfonic în care corul Preludiu va interpreta atât un program a cappella cuprinzând colinde celebre https://vidmate.bet/ din repertoriul românesc
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
pipahaha
#2 -

thank
I agree, I need to experience more word counter
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
Bhawna
#3 -

Comentariu nou

Fantastic Post!! https://yolotheme.com/forums/users/bhawna/ It's plainly a lovely and supportive piece of realities

IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
ayesha
#4 -

Replying to Post!
This post is so relevant and creative for all the new generations but there are also very beneficial and authentic vehicles available like having the most elegant New car price in Karachi, which is the best source of these days to having from them very easily.
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
lens
#5 -

Burkholderia Cenocepacia protein
Burkholderia Cenocepacia protein Burkholderia Cenocepacia
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
ssfs
#6 -

456-22-4
"4-Chloro-3-nitroanisole - CAS 10298-80-3 " 456-22-4
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
ssfs
#7 -

oligonucleotide synthesis
BOC RNA provides high purity customized oligonucleotide production services with a variety of chemistry modifications, specifications, which can be constructed according to your application to meet the research needs in biology, diagnostics, and drug discovery. oligonucleotide synthesis
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
lens
#8 -

Commercial Enzyme
"Our products and services are used worldwide in research fields for diverse applications, including basic research, drug discovery, and diagnostic study." Commercial Enzyme
IRON MAIDEN cântă in 2022 in România
ssfs
#9 -

siRNA Transfection Reagent for sale
Before each use, warm to room temperature and vortex gently. For research use only. siRNA Transfection Reagent for sale

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera