Interviu cu Dumnezeu - "Religiosii, mai ales cei romani, se inchina Dracului"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dumnezeu are pagina de Facebook... Ce, nu stiati? Pai, de ce n-ar avea? Si Mos Craciun are si Iepurasul de Pasti si multe alte personaje a caror existenta este inventata de mintea umana. 

Dupa ce am parcurs o buna parte din timeline-ul lui Dumnezeu, ne-am zis ca trebuie neaparat sa-i adresam cateva intrebari, doar se apropie sarbatorile si am vrut sa ne facem acest cadou.

L-am intrebat de romani, de ortodoxism, de Ponta, de Iohannis, de Facebook si multe altele. Vedeti mai jos... Amin!


sursa foto: Facebook // Dumnezeu

In a cata zi si-a facut Dumnezeu pagina de Facebook si de ce?

In prima zi dupa scripturi. Aveam pagina pe Facebook inainte sa existe Mark Zuckerberg. Aici in rai folosim Facebook-ul ca solutie de socializare pentru business-ul credintei.

Este poporul roman unul sfant, plin de har si binecuvantat? Sau cum ii vede Dumnezeu pe romani?

Ai putea spune ca aranjarea geografica perfecta data Romanicei este clar un indiciu ca ii favorizez pe locuitorii acestei tari. Dar asta nu este adevarul! Romanii sunt o rasa aparte, poate nu cea mai reusita, dar ei fac lucrurile diferit de cum le fac ceilalti pamanteni. Pentru asta, pentru ca se scarpina de dupa ceafa inainte sa faca ceva, pentru asta ii stimez dar nu este poporul ales. Alesii mei sunt evreii, stie toata lumea asta.

Care este chintesenta ortodoxismului romanesc? 

Stiti filmul cu Julia Roberts numit "Eat, pray, love" ? E, ceva in genul e si cu ortodoxismul, numai ca s-ar numi "eat mamaliga, pay per pray, love moaste".

S-a rugat Victor Ponta in campania electorala? In cazul in care nu aveti un pact de coabitare ortodoxa, ne poti spune pentru ce s-a rugat?

Am primit cateva rugaciuni semnate VVP. Dar n-am putut fi sigur ca e vorba de el, avand in vedere ca semanau prea mult cu ale altora. Sau, asta sa fi fost semnul? Nu cerea nimic special; presedintia doar. Numai ca de fiecare data cand rostea cuvantul "presedinte" parca-i tremura glasul putin, parea nesigur.

Ce crede Dumnezeu despre Klaus Iohannis?

El este antihristul, l-am trimis sa puna piedici Bisericii Ortodoxe Romane pentru a se indeplini toate profetiile din trecut.

Cum l-ar descrie Dumnezeu pe patriarhul Daniel? Ce salariu ar trebui sa aiba PF Daniel, daca ar fi dupa Dumnezeu?

DanyEl?! E tare omul. Se roaga mereu la mine, e cel mai devotat cand vine vorba de rugaciuni. Sigur, mereu cere numai si numai bani si de fiecare data din ce in ce mai multi. M-am saturat sa-l tot aud cersind din S-Klasse, dar daca asta-i omul, ce sa-i faci? Ma asteptam la romani sa-l traga de urechi, dar si ei se complac si se multumesc sa comenteze in soapta doar in fata televizorului. Asta-i viata.

Salariu? Pai, mantuirea si un loc in Rai nu-i salariu suficient pentru postul lui? Parca despre asta era vorba initial. Lacomia...

E adevarat ca Gigi Becali vorbeste cu Dumnezeu in fiecare seara? Daca este atat de credincios, de ce este Becali la inchisoare? 

Gigi ma suna, da. Din ce in ce mai putin. Nu cred ca are semnal in celula, probabil toate barele alea de fier actioneaza ca o cusca Faraday. Asta, sau pentru ca imi tot cere sa-l scot de la Facultatea Poarta Alba. Insista mult desi i-am zis ca nu stiu pe nimeni acolo. Ce treaba are credinta cu puscaria? Nu se exclud una pe cealalta.


sursa foto: Times New Roman

De ce ii place Bisericii Romane atat de mult banul? Nu e banul ochiul dracului?

BOR a fost infiintata de necuratu’ special pentru a induce oamenii in eroare si a-i face sa creada ca sunt, de fapt, de partea mea. Dar, de fapt, toti religiosii si mai ales cei romani se inchina Dracului. Toti sunt satanisti. Tineti minte asta, crestinii-ortodocsi sunt, de fapt, la baza, satanisti!

Ce crede Dumnezeu despre Catedrala Mantuirii Neamului?

E frumoasa. Dupa cum stiti, mi-au placut cadourile grandomane inca de la inceputurile timpului. Inainte, cand oamenii nu stiau sa inalte cladiri atat de mari si rezistente, ma mai faceam intr-un boschet arzand si le ordonam sa-si omoare copiii in numele meu. Ma distram, parca, mai mult atunci.

Pe partea buna a lucrurilor, uite cate case am astazi in Romania, cel putin! Si cu ditamai palatul la Bucuresti, cred ca imi mai ramane doar piata shaormeriilor s-o mai atac.

Ce minuni a facut Dumnezeu de-a lungul timpului in Bucuresti?

Ooo, o gramada. Multa lume zice ca nu exist tocmai pentru ca nu-mi vad minunile. Se apuca si zvonesc ca din moment ce sunt atatia saraci in Bucuresti, din moment ce mor atatia oameni in fiecare zi, din moment ce exista atata rau peste tot, inseamna ca eu nu exist. Ofticosi! Se uita numai unde vor ei si uita sa vada zecile de ori cand mi-a aparut fata pe un sendvis, pe o scoarta de copac sau pe un cartof decojit.

Un mesaj pentru romanii de pretutindeni.

Mesajul meu pentru romani, este acelasi pe care l-am lasat in Deuteronom 22, Verset 10: "Sa nu ari cu un bou si un magar injugati impreuna."
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera