Instagram ne va spune in viitor cum sa ne imbracam mai bine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Instagram este fara indoiala teritoriul imaginilor, al conturilor de travel, de mancare sau de fashion, care mai de care mai interesante.

Sigur aveti si voi un prieten pe care il urmariti pe Instagram si care posteaza imagini sub hashtagul ootd - outfit of the day.

Daca nu sunteti atat de priceputi in a strange cat mai multe like-uri, Instagram vine cu un nou algoritm care va recomanda tinute cool si va spune cum sa va imbracati corect. Algoritmul functioneaza destul de simplu: analizeaza imaginea uploadata de voi si face recomandari pe baza ei.


Sursa foto

Cercetatorii de la Universitatea din Toronto declara ca oamenii vor sa arate bine oricand, oriunde si, daca se poate, in orice tinuta, mai ales in mediul online. Ei incearca sa prevada cat de bine poate arata o persoana intr-o fotografie si sa faca recomandari bazate pe lookurile de pe chictopia.com, un site unde oamenii uploadeaza poze cu tinutele pe care le poarta. 


Sursa foto

Echipa care lucreaza la algoritm a reusit sa extraga statistici detaliate despre fiecare utilizator, dintr-o baza de date de 144,169 de posturi de pe chictopia. Cu ajutorul patternurilor  in fashion gasite de cercetatori se fac si recomandarile pentru tinute.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera