Inspectorii ANAF au inchis mai multe statii de metrou - cartelele se vindeau fara bon fiscal

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ce ieri, 31 martie, inspectorii ANAF au inchis o patiserie din incinta statiei de metrou Dristor 2, astazi au trecut la verificarea ghiseelor care vand cartele Metrorex.

In statiile de metrou Unirii 2 si Piata Victoriei 1 acestia au descoperit ca abonamentele si cartelele se vindeau fara bon fiscal. Astfel ca, ghiseele din aceste doua statii au fost inchise pentru 30 de zile, urmand ca pe parcursul zilei sa fie efectuate controale in mai multe statii de metrou de pe magistralele 2 si 3.

La intrarea in cele doua statii de metrou mentionate s-a creat deja o foarte mare aglomeratie, iar oamenii sunt nemultumiti ca nu au de unde sa-si cumpere cartele care sa le permita accesul la metrou. Mai mult bucuresteni au incercat sa forteze intrarea in statiile de metrou, dar au fost opriti de oamenii legii si de agentii de paza de la metrou.

In momentul de fata in statiile Unirii 2 si Piata Victoriei 1 nu pot intra decat persoanele care au cumparat in prealabil abonamente sau cartele de metrou.


sursa foto: Mediafax

RATB a anuntat ca va suplimenta numarul de autobuze care circula pe traseele de suprafata ale magistralelor afectate de masurile luate de inspectorii ANAF.

Vincentiu Daniel Antonescu, directorul RATB, a declarat:

Asa ceva este inadmisibil. Nu poti sa blochezi mijloacele de transport in comun intr-o capitala europeana prin astfel de masuri. Este posibil ca inspectorii ANAF sa se intalneasca cu aceeasi situatie si la unele ghisee RATB. O sa le inchida si pe acelea? O sa inchida tot transportul in comun din Bucuresti. Noi ne solidarizam cu cei de la Metrorex. Nu putem sa ne batem joc de vietile bucurestenilor."

Si Primarul Oprescu a avut o declaratie taioasa si transanta:

Nu poti domne' sa faci asa ceva, doar nu traim in Olanda! Ce-o sa faca oamenii astia acum, astia care nu pot sa intre si sa circule cu trenu prin burta orasului? O sa mearga pe bicicleta?? Fugi domne' d-aici! Cum sa mergi cu bicicleta prin Bucuresti? Ce credeti ca toata lumea lucreaza pe calea Victoriei sau prin parcuri...

Controalele ANAF de la metrou se vor extinde, asa ca este posibil ca mai multe statii de metrou din Bucuresti sa fie inchise.

____________________________________________________

*Stirea respectiva este o pacaleala de 1 aprilie si nu trebuie luata in serios. Conform OUG nr.28/1999, nu toti comerciantii sunt obligati sa utilizeze case de marcat, implicit sa emita bon fiscal, iar Metrorex si RATB se numara printre exceptii.

Pe aceeasi tema:4 comentarii

Inspectorii ANAF au inchis mai multe statii de metrou - cartelele se vindeau fara bon fiscal
angi
#1 -

Comentariu nou

o gluma proasta

Inspectorii ANAF au inchis mai multe statii de metrou - cartelele se vindeau fara bon fiscal
Me
#2 -

Comentariu nou

O foarte proastă glumă. Mai ales că, iniţial, pare a fi adevărată ştirea. Şi, doi la mână, viaţa unora chiar depinde numai de metrou, fiindcă metroul e singurul care este mai ieftin şi care ne lasă, pe noi studenţii, în punctele cheie ale oraşului. Ar fi culmea să ai bagaje după tine şi să nu ai acces la metrou. În taximetrişti nu poţi avea încredere, iar biletele la RATB sunt cam scumpe. De 15 lei, fac 10 călătorii cu metroul. De 15 lei, fac doar două deplasări cu RATB-ul!!! Sper ca metroul să rămână la fel cum îl ştiu şi până acum: liber, accesibil şi la dispoziţia oamenilor oricând.

Inspectorii ANAF au inchis mai multe statii de metrou - cartelele se vindeau fara bon fiscal
jsdhjsa
#3 -

Comentariu nou

@ Me . studentule , cartela de 10 calatorii e 20 de lei acum, iar cu 15 lei iti poti face abonament pe o singura linie daca vrei , nu dai 15 lei pe doua calatorii

Inspectorii ANAF au inchis mai multe statii de metrou - cartelele se vindeau fara bon fiscal
Ca banc e prost
#4 -

imbecili & imbecili

Ca exercitiu de imbecilitate poate da de gandit. Intr-adevar pana unde poate fi impinsa limita ?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera