Insomnia: Ce sa faci cand ai insomnie si febra/viroza - terapie prin muzica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu-i de gluma cu insomnia. Mai ales cand e generata de febra si de stari nasoale, de nici nu mai stii daca iti e rau pentru ca ai o infectie sau lipsa somnului iti da tripuri nasoale.

Din seria been there, done that, nu am gasit rezolvarea pe google, dar am gasit-o pe youtube vine episodul cu Insomnie + febra.

 

Context:

Esti la mama naibii la cineva in vizita. Oamenii ti-au dat cazare, mancare, ai si o gradina superba, te duci la culcare, ai insomnie si la un moment dat incepi sa nadusesti. Parca ai avea febra. Te doare si gatul. Incerci sa te ridici putin din pat, dar te ia ameteala. 

Nu vrei sa trezesti toata casa si ti-e rusine sa te duci la omul ala mega ospitalier sa ii golesti dulapul de medicamente. Asa ca incepi sa faci un pic de zgomot, trantesti o usa, poate-poate se trezeste, cauti un paracetamol prin sertare, nu gasesti, timpul trece din ce in ce mai greu.

Ma rog, ati prins ideea. Insomnie+febra e combinatia aia nasoala care-ti darama orice urma de logica.

TRATAMENTE ALTERNATIVE via Youtube

Bineinteles ca in disperare de cauza, cauti pe net orice remediu, orice urma de autosugestie e binevenita.

Asa am dat peste niste playlisturi cu unde binaurale, delta si-altele din aceasta categorie menite sa scada febra, sa readuca linistea in organism, sa diminueze durerile. Terapie prin muzica, adica.

In lunga insomnie am testat mai multe tipuri. Le lasam aici pe cele care chiar au ajutat. (o fi fost sau nu autosugestie, la mine au dat rezultate.)

Le-am combinat fix asa:

1. Asta a avut cel mai rapid si placut efect. Si a doua zi.

2. Asta a mers ok. Cica e pentru raceala si gripa.

3. Asta nu a avut cine stie ce efect, dar a fost placut de ascultat.

4. Si asta a indus o stare de somn/liniste/meditatie

5. Am gasit si asta la sugestii, am zis ca daca tot suntem aici, de ce nu? Niste eliminare de energie negativa nu strica niciodata.

Si apoi ne-am intors la primul video care a fost cel mai eficient.

In caz ca va intrebati cum continua povestea, i-am trezit pe oameni, nu aveau pastile de febra in casa, am bagat 2 de paracetamol, si din urmatoarea dimineata am inceput sa iau antibiotic la 8 h pentru infectie in gat. Well, cu o floare nu se face primavara, cu un video nu se vindeca raceala, dar serios ca mi s-a ameliorat starea aia de aoleu-febra-o-sa-mor-ameteala-vertij-foc.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera